Κόσμος

Η στιγμή που ταχύπλοο του ινδικού Πολεμικού Ναυτικού εμβολίζει πλοίο με τουρίστες σκοτώνοντας 13 ανθρώπους

Εμπειρογνώμονες αποδίδουν το δυστύχημα σε μηχανική βλάβη του ταχύπλοου

Τουλάχιστον 13 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε νωρίτερα, κοντά στη Βομβάη, της δυτικής Ινδίας όπου ένα ταχύπλοο του Πολεμικού Ναυτικού εμβόλισε επιβατηγό πλοίο.

Το ταχύπλοο του ινδικού Πολεμικού Ναυτικού εμβόλισε το πλοίο που μετέφερε 110 ανθρώπους, προκαλώντας την ανατροπή του στη Βομβάη.

Βίντεο που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα, καταγράφουν τη στιγμή της πρόσκρουσης: Το ταχύπλοο διακρίνεται να κάνει ελιγμούς, αλλά πλησιάζοντας το επιβατικό πλοίο, ο χειριστής δεν καταφέρνει να αποφύγει την πρόσκρουση, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να βρεθούν στη θάλασσα.

Το επιβατικό πλοίο μετέφερε τουρίστες από την Πύλη της Ινδίας – ένα εμβληματικό αψιδωτό μνημείο – προς τα περίφημα σπήλαια των ελεφάντων στο κοντινό νησάκι.

Εμπειρογνώμονες του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδίας αποδίδουν το δυστύχημα σε μηχανική βλάβη του ταχύπλοου το οποίο εμβόλισε το επιβατηγό πλοίο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
The Economist: Η μεγάλη νίκη των Δημοκρατικών σε Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ και Βιρτζίνια – Τι αλλάζει στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ
Οι Δημοκρατικοί ενισχύθηκαν σημαντικά στις τοπικές εκλογές σε Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ και Βιρτζίνια, επιφέροντας ένα συμβολικό πλήγμα στον Ντόναλντ Τραμπ
Υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης για το Δημοκρατικό Κόμμα Ζοράν Μαμντάνι
Ράμα Ντουουάτζι: Σύρια καλλιτέχνης και εκπρόσωπος της γενιάς Ζ, η Πρώτη Κυρία της Νέας Υόρκης
Ποια είναι η 28χρονη σύζυγος του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι - Η γνωριμία της το 2021 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Hinge, ο πολιτικός γάμος και ο ρόλος της πίσω από τα φώτα
Η Ράμα Ντουουάτζι με τον Ζοχράν Μαμντάνι