Κόσμος

Η τελευταία selfie στην πτήση της AirAsia: Τα χαμόγελα πριν από την τραγωδία

Χαμογελώντας για μια selfie, οι τέσσερις φίλοι που επέβαιναν στη μοιραία πτήση της AirAsia αγνοούν ότι αυτές θα είναι και οι τελευταίες τους στιγμές.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο 23χρονος Gunawan Syawal με τρεις φίλους του λίγο πριν απογειωθεί το αεροσκάφος που συνετρίβη μία ώρα αργότερα στη Θάλασσα της Ιάβας.

Οι τέσσερις φίλοι χαμογελούν ενώ έχουν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και κάθονται στις θέσεις τους, περιμένοντας να απογειωθεί για Σιγκαπούρη. 

Η αδερφή του Yunita Syawal επιβεβαίωσε τους φόβους πως ο αδερφός της βρισκόταν στη μοιραία πτήση όταν ένας φίλος του της προώθησε τη φωτογραφία.

“Με ενημέρωνε πάντα προτού ταξιδέψει οπουδήποτε. Το πιο περίεργο είναι ότι μιλήσαμε την προηγούμενη νύχτα και δεν μου είπε ότι θα πετούσε για Σιγκαπούρη.

Για ημέρες διατηρούσαμε την ελπίδα ότι είναι ζωντανός. Υπάρχει ένα κενό στην καρδιά μου, αλλά ελπίζω ότι θα το θεραπεύσει ο χρόνος”, σημείωσε.

Μέχρι στιγμής, οι ομάδες έρευνας και διάσωσης έχουν ανασύρει 37 σορούς, μεταξύ των οποίων και αυτή του 23χρονου Gunawan Syawal.

Πηγή:
Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οργή Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για τις διαρροές από τη «συνάντηση ειρήνης» με τον βασιλιά Κάρολο – Κοκτέιλ στη βεράντα και διπλωματία σε κρίση
Το στρατόπεδο των Σάσσεξ έκανε λόγο προσπάθεια υπονόμευσης ενός εύθραυστου διαλόγου επαναπροσέγγισης με την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην επαρχία Μαλούκου στην Ινδονησία - Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
Το απέραντο ινδονησιακό αρχιπέλαγος βιώνει συχνούς σεισμούς λόγω της θέσης του στο «Δακτυλίδι της Φωτιάς» του Ειρηνικού, ένα τόξο έντονης σεισμικής δραστηριότητας όπου συγκρούονται τεκτονικές πλάκες
Σεισμός στην Ινδονησία
Αυτή είναι η 24χρονη που παρέσυρε και σκότωσε η σύζυγος του CEO της Lufthansa στη Σαρδηνία
Η Gaia Costa εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στην Κόστα Σμεράλντα, ήταν ζωντανή όταν έφτασαν οι διασώστες μετά την παράσυρση, τα τραύματά της όμως ήταν πολύ σοβαρά και τελικά η 24χρονη κατέληξε
Gaia Costa
2