Κόσμος

Η Τζαμάικα στέλνει οικονομική βοήθεια στη Βενεζουέλα

Η κυβέρνηση στη Τζαμάικα ενέκρινε τη χορήγηση βοήθειας προς τη Βενεζουέλα, οικονομικής αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Η απόφαση ελήφθη προκειμένου να χορηγηθεί βοήθεια σε φάρμακα, είδη διατροφής και λιπάσματα” δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών Ρουέλ Ρέιντ.

Σε σύνολο, η Τζαμάικα θα χορηγήσει βοήθεια τριών εκατομμυρίων δολαρίων μέσω του ιδρύματος PetroCaribe Development Fund, αλλά και βοήθεια ενός εκατομμυρίου δολαρίων μέσω των υπουργείων Επιστήμης, Ενέργειας και Τεχνολογίας, σύμφωνα με τον Ρέιντ.

Οι δύο χώρες έχουν στενές διμερείς σχέσεις κατά τις τελευταίες δεκαετίες μέσω του ιδρύματος PetroCaribe αλλά και της Κοινότητας των Χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις στο Ισραήλ για τον Μπεν Γκβιρ: Τον «αδειάζει» και ο Νετανιάχου για το βίντεο που χλευάζει ακτιβιστές από τον στολίσκο της Γάζας
«Ο τρόπος με τον οποίο ο υπουργός αντιμετώπισε τους ακτιβιστές του στολίσκου δεν συνάδει με τις αξίες και τους κανόνες του Ισραήλ», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
Στιγμιότυπο πό το βίντεο που έφερε θύελλα ντιδράσεων 5