Κόσμος

Ιαπωνία: Εξερράγη ηφαίστειο στη νήσο Σατσουμάγιο

Βρυχάται για τα καλά το ηφαίστειο στη νήσο Σατσουμάγιο στην Ιαπωνία που εξερράγη. Προειδοποίηση προς τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με ανακοίνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας το ηφαίστειο εξερράγη σήμερα στο νησί Σατσουμάγιο στην νοτιοανατολική Ιαπωνία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πρόκληση ζημιών ή τραυματισμών, σύμφωνα με την υπηρεσία αυτή, η οποία επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για ένα αραιοκατοικημένο νησί στην νομαρχία Καγκοσίμα.

Τα τοπικά γραφεία της ιαπωνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας συνέστησαν στους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή και εξέδωσαν σχετική προειδοποίηση μετά την έκρηξη του ηφαιστείου, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 10:36 ώρα Ελλάδος.

https://twitter.com/DavidHe11952876/status/1190410887405940736

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ώρα για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες