Κόσμος

Ικετεύει για συγχώρεση! Σκότωσε τον φίλο της και σκηνοθέτησε αυτοκτονία! [vid]

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Anu Singh έβαλε θανατηφόρα δόση ηρωίνης στον καφέ του σύντροφου της Joe Cinque και προσπάθησε να σκηνοθετήσει την αυτοκτονία του. Σήμερα ικετεύει τους γονείς του για συγχώρεση.

Τότε τον παρακολούθησε να υποφέρει για 36 ώρες και τελικά κάλεσε ασθενοφόρο, δίνοντας ωστόσο λάθος διεύθυνση αντί για το σπίτι τους στην Καμπέρα. “Θα μπορούσατε να στείλετε ένα ασθενοφόρο; Έχω έναν άνθρωπο που πιθανότατα έχει πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης”, είχε πει τότε στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο έκτακτων αναγκών.

Όταν τότε τη ρώτησε γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για πιθανή υπερβολική δόση, η Anu Singh του απάντησε “κάνει εμετό αίμα… είναι κακό σημάδι;”. Η κλήση που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 1997 διήρκεσε 20 λεπτά και έγινε μετά από μέρα αφότου αρρώστησε ο Joe.

Μέρες πριν από τον θάνατό του η Singh πραγματοποίησε αποχαιρετιστήριο δείπνο, λέγοντας στους φίλους τους ότι σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία αλλά καταδικάστηκε σε 10 χρόνια λόγω μειωμένης ευθύνης και αφέθηκε ελεύθερη μετά από 4 χρόνια.

Υποστήριξε πως δεν ήταν διανοητικά καλά εκείνη την εποχή και σπάνια μιλούσε για το έγκλημά της. 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του, η Anu στα 44 της χρόνια ικετεύει τους γονείς του Maria και Nino για συγχώρεση. Θα εμφανιστεί μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή για να τους ζητήσει δημόσια συγχώρεση. “Υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”, λέει στην εκπομπή “Sunday Night”.

Παρά τη συγγνώμη της, οι γονείς του Joe, Maria και Nino, εξακολουθούν να τη θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου τους. “Σκοτώθηκε ο γιος μου. Είσαι ο διάολος, ένα τέρας”, δηλώνει στην εκπομπή η μητέρα του Joe και ζητά να μάθει τον λόγο που τον σκότωσε.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το όνομα Τραμπ στα αρχεία Επστάιν: Η Παμ Μπόντι τον είχε ενημερώσει από τον Μάιο – Στην αντεπίθεση ο Λευκός Οίκος
Δημοσίευμα της Wall Street Journal - Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι αναφορά στον Τραμπ δεν αποτέλεσε το επίκεντρο της συζήτησης, καθώς στα έγγραφα εμφανίζονται και άλλα «επώνυμα» πρόσωπα
Donald Trump
Συνετρίβη αεροπλάνο με 49 επιβάτες στην περιοχή Αμούρ της Ρωσίας στα σύνορα με την Κίνα - Δεν υπάρχουν επιζώντες
Τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν την φλεγόμενη άτρακτο σε μια πλαγιά βουνού 16 χλμ. από την πόλη Τίντα - Βίντεο από το σημείο της συντριβής
Τα συντρίμμια του αεροπλάνου An-24
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Πύρινη κόλαση στην Κύπρο: Δύο νεκροί, δεκάδες εγκλωβισμένοι και σπίτια παραδομένα στις φλόγες
Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε ορεινή περιοχή βόρεια της Λεμεσού, στα Μαλιά, και γρήγορα επεκτάθηκε ραγδαία στη Βάσα Κοιλανίου εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών
Από Facebook «Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης Kitasweather»
2