Κόσμος

Ινδία: Εφτά νεογέννητα νεκρά μετά από φωτιά σε νοσοκομείο νεογνών

Εφτά νεογέννητα μωρά βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά σε νοσοκομείο νεογνών στην πρωτεύουσα της Ινδίας Νέο Δελχί, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές.

Σε εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα φαίνονται πυροσβέστες που προσπαθούν να κατασβήσουν την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (26.5.2024) στο νοσοκομείο στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Ινδίας.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι έξι ακόμα παιδιά διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε διαφορετικό νοσοκομείο. Η φωτιά έχει πλέον τεθεί υπό έλεγχο.

Ο ιδιοκτήτης του νοσοκομείου παίδων έχει εξαφανιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία. Η αιτία της πυρκαγιάς είναι υπό έρευνα και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.

Η πυρκαγιά ξέσπασε μία ημέρα αφού 27 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά σε πάρκο αναψυχής στο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο άνθρωποι συνελήφθησαν για εκείνο το περιστατικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ώρα της κρίσης για Φον ντερ Λάιεν και Pfizergate: Στο Ευρωδικαστήριο τα SMS της με τον Άλμπερτ Μπουρλά για τα εμβόλια της COVID-19
Η απόφαση της Τετάρτης (14.05.2025) θα κρίνει αν η Κομισιόν παραβίασε τους κανόνες διαφάνειας με την άρνησή της να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της συνομιλίας
Η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν 1
Βαθαίνει το γεωπολιτικό ρήγμα Ρωσίας και Δύσης μετά το «τελεσίγραφο» για την Ουκρανία: Διπλωματία με χαρτομάντιλα και θεωρίες κοκαΐνης
Η Μαρία Ζαχάροβα υιοθετεί τοξική ρητορική ενόψει συνομιλιών στην Κωνσταντινούπολη - Έξαλλος ο Μεντβέντεφ με Μακρόν και Δύση - Συνεδριάζουν οι ευρωπαίοι στο Λονδίνο
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 4