Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ινδία: Καρέ – καρέ η on camera δολοφονία μαφιόζου που έγινε πολιτικός

Ινδία: Καρέ – καρέ η on camera δολοφονία μαφιόζου που έγινε πολιτικός

Το γύρο των social media κάνει ένα βίντεο από την Ινδία, στο οποίο έχει καταγραφεί η εν ψυχρώ εκτέλεση ενός μαφόζιου και πρώην πολιτικού. Η δολοφονία του Ατίκ Αχμέντ έγινε μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση, και ενώ πήγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Ατίκ Αχμέντ έπεσε νεκρός -σύμφωνα με το BBC- έξω από το νοσοκομείο στην πόλη Πραγιαγκράτζ της Ινδίας, ενώ έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο δράστης προσποιήθηκε τον δημοσιογράφο προκειμένου να μπορέσει να τον πλησιάσει και στη συνέχεια να τον δολοφονήσει. 

Στο βίντεο, που κάνει τον γύρο των social media και τηλεοπτικών δικτύων στην Ινδία, ο Ατίκ Αχμέντ ερωτάται αν παρέστη στην κηδεία του γιου του, ο οποίος είχε πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών πριν από λίγες μέρες. «Δεν μας πήγαν, άρα δεν παρέστημεν», ήταν τα τελευταία του λόγια στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατίκ Αχμέντ σε διάστημα τεσσάρων δεκαετιών εγκληματικής δράσης έχει κατηγορηθεί για φόνους, απαγωγές και εκβιασμούς, αλλά εξελέγη και πέντε φορές βουλευτής. Πλέον ήταν έγκλειστος στις φυλακές μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος δολοφονήθηκε και αυτός λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.  

Μιλώντας στο BBC, o πρώην γενικός διευθυντής της αστυνομίας στο Ούταρ Πραντές δήλωσε ότι ο θάνατος του Ατίκ Αχμέντ είναι απαράδεκτος. «Ο θάνατος στη φυλακή είναι άσχημος, η δολοφονία ακόμα χειρότερη» ανάφερε ο Βίκραμ Σίνγκ.

Με πληροφορίες από BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις