Κόσμος

Ιορδανία: Το νυφικό της Ρατζούα Αλ Σάιφ είχε έμπνευση από τη βασίλισσα Ράνια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βασιλικός γάμος στην Ιορδανία μαγνήτισε τα βλέμματα, όχι μόνο για τους καλεσμένους του αλλά και για το νέο ζευγάρι, που μια μέρα θα γίνουν ο βασιλιάς και η βασίλισσα της χώρας.

Ο γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν, του διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας, με την αγαπημένη του Ρατζούα Αλ Σάιφ έγινε στους κήπους του παλατιού Ζαχράν στο Αμμάν μπροστά σε 140 καλεσμένους, μέλη της βασιλικής οικογένειας και εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο.

Μεταξύ αυτών ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ με τη σύζυγό του, Κέιτ, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με το Αrabnews, η Ρατζούα Αλ Σάιφ έφτασε στο παλάτι με μια Rolls-Royce Phantom V του 1968 που είχε κατασκευαστεί για την αείμνηστη βασίλισσα Zein Al-Sharaf, την προγιαγιά του πρίγκιπα Χουσεΐν. Την συνόδευαν τα αδέλφια του διαδόχου, ο πρίγκιπας Χασίμ και οι πριγκίπισσες Σάλμα και Ιμάν.

jordan bride jordan bride jordan bride

Η μέλλουσα βασίλισσα της Ιορδανίας έκλεψε τις εντυπώσεις με το μοντέρνο νυφικό σε στενή γραμμή από τον διάσημο Λιβανέζο σχεδιαστή Έλι Σάαμπ (Elie Saab). Το εντυπωσιακό νυφικό με το ιδιαίτερο κόψιμο στο λαιμό ήταν εμπνευσμένο από μία παλαιότερη δημιουργία του σχεδιαστή, την οποία είχε φορέσει η βασίλισσα Ράνια σε χρυσό τόνο.

Για τα μαλλιά της επέλεξε μία ξεχωριστή τιάρα και ένα μακρύ τούλινο πέπλο κεντημένο με λουλούδια. Τα συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια, ενώ έκπληξη αποτέλεσαν τα λευκά flat γοβάκια της. Στα χέρια της κρατούσε μία ανθοδέσμη με λευκά και κίτρινα λουλούδια, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγχωμένη καθώς περπατούσε προς το σημείο της τελετής.

jordan bride  jordan bride jordan bride 

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χουσεΐν επέλεξε να φορέσει στρατιωτική στολή εμπνευσμένη από τη στολή που φορούσε ο βασιλιάς Αμπντάλα Β’ την ημέρα του γάμου του το 1993.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα επίσης και στη μητέρα του γαμπρού, βασίλισσα Ράνια, η οποία επέλεξε ένα μακρύ μαύρο Dior φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή υψηλής ραπτικής του οίκου για το 2022 με ιδιαίτερες λεπτομέρειες από λουλούδια στα χέρια, τον γιακά και την πλάτη.

jordan wedding rania jordan wedding rania jordan wedding rania jordan wedding rania

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλγερινός επιτέθηκε με σφυρί στον γείτονά του στην Ισπανία και συνελήφθη - Του άνοιξε το κεφάλι και τον άφησε αιμόφυρτο στον δρόμο
Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με το θύμα και ένα φίλο του θύματος - Τραυμάτιζε με μπουκάλι τον φίλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ισπανία
Politico: Ο Αμερικανός υπουργός ενέργειας υποβαθμίζει τον θανατηφόρο καύσωνα στην Ευρώπη – «Περισσότεροι πεθαίνουν τον χειμώνα»
Ο Κρις Ράιτ προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, ενώ η ΕΕ προειδοποιεί τους πολίτες για επικίνδυνες θερμοκρασίες που έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά επίπεδα
Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ, Κρις Ράιτ
Νεκρό 6χρονο αγόρι σε λίμνη στη Γερμανία λόγω του ακραίου καύσωνα - Καταγραφή νέου ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας με 41,5 βαθμούς
Ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε και στην Αυστρία, όπου το θερμόμετρο έδειξε 38,7 βαθμούς Κελσίου στα σύνορα με την Σλοβακία, ενώ και η Ελβετία έκανε νέο ρεκόρ στους 39 βαθμούς στην Βασιλεία
Γερμανία