Κόσμος

ΗΠΑ: 25 χρόνια φυλακή στη δολοφόνο με το κολλύριο! Πως έφτασε στο έγκλημα

Σε κάθειρξη 25 ετών καταδικάστηκε μια γυναίκα στις ΗΠΑ γιατί δολοφόνησε τον άνδρα της, ρίχνοντάς του οφθαλμικές σταγόνες στο νερό του.

Η Λάνα Σου Κλέιτον, 53 ετών από τις ΗΠΑ παραδέχθηκε πως πράγματι δηλητηρίασε και τελικά σκότωσε τον άνδρα της Στίβεν, 64 ετών, με αυτό τον τόσο παράξενο τρόπο σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο WBTV.

Η Λάνα Σου το διάστημα ανάμεσα στις 19 και 21 Ιουλίου του 2018, αποφάσισε να δολοφονήσει τον άνδρα της και του έριξε το φονικό κολλύριο στο ποτήρι που έπινε το νερό του, στο σπίτι που διατηρούσε το ανδρόγυνο στο Σάρλοτ, στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Στην αρχή η αστυνομία πίστευε πως πρόκειται για θάνατο από φυσικά αίτια, όμως η νεκροψία νεκροτομή αποκάλυψε την φρικτή αλήθεια. Και αυτό γιατί στο αίμα του νεκρού υπήρχαν υψηλά επίπεδα υδροχλωρικής τετραϋδροζολίνης, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται κατά του ερεθισμού των ματιών.

Αμέσως οι υποψίες έπεσαν στην γυναίκα, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα και τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως την κακοποιούσε ο σύζυγός της και για αυτό έφτασε σε αυτή την πράξη.

Ακόμη ομολόγησε πως η ιδέα να χρησιμοποιήσει κολλύριο για να δολοφονήσει τον άνδρα της, την είχε δει σε τηλεοπτικές σειρές στα κανάλια των ΗΠΑ.

Τέλος το 2016 είχε τραυματίσει τον άνδρα της με μια βαλλίστρα, όμως τότε είχε θεωρηθεί ατύχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ: Στην Ευρώπη μαίνεται πραγματικός πόλεμος – Μακρόν: Η ελευθερία ποτέ δεν απειλήθηκε τόσο πολύ μετά το 1945
Ο Γερμανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ρωσία ότι «κατέστρεψε ολόκληρη την αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη» με την επίθεσή της εναντίον της Ουκρανίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS