Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΗΠΑ: Αγνοούμενη 19χρονη βρέθηκε σε υπόγειο σπιτιού γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνο

ΗΠΑ: Αγνοούμενη 19χρονη βρέθηκε σε υπόγειο σπιτιού γυμνή και καλυμμένη με κάρβουνο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια ενός 39χρονου, μια αγνοούμενη 19χρονη στις ΗΠΑ η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και πέντε μέρες. Όπως αποκαλύφθηκε, η κοπέλα είχε απαχθεί από έναν 39χρονο άνδρα τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ και κρατούνταν παρά τη θέλησή της.

Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 5 μέρες όταν η Μάντελιν Άλεν βγήκε το βράδυ από τη φοιτητική εστία που διέμενε στη Γιούτα των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη New York Post, η αγνοούμενη κοπέλα βρέθηκε γυμνή και καλυμμένη από κάρβουνο στο υπόγειο του 39χρονου Μπρεντ Νιλ Μπράουν, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.

Πιθανολογείται ότι η Μπράουν προσπάθησε να την κρύψει κάτω από κάρβουνα, όταν αστυνομικοί του χτύπησαν την πόρτα ρωτώντας για την αγνοούμενη κοπέλα.

 

Ο 39χρονος άνδρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απαγωγή, βιασμό, βιασμό με αντικείμενο και παρακώλυση της δικαιοσύνης. «Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για εκείνον. Δεν ξέρουμε πόσο είχε προχωρήσει η σχέση τους [πριν την απαγωγή] ούτε πόσο καλά τον ήξερε το θύμα», είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ντέρεκ Γουόκ.

Το χρονικό

Η Άλεν γνώρισε τον Μπράουν σε chat room. Την 13η Δεκεμβρίου είχαν κανονίσει να περάσει να την πάρει από την φοιτητική εστία που διέμενε. Κάμερες κατέγραψαν τη νεαρή κοπέλα να αποχωρεί από τον κοιτώνα της κρατώντας μια πλαστική σακούλα. Την επόμενη μέρα οι συμφοιτητές της δήλωσαν την εξαφάνισή της, όταν είδαν ότι δεν είχε επιστρέψει.

Η κοπέλα κατέθεσε ότι γινόταν καθημερινά όλο και πιο βίαιος. Όταν έφευγε για να πάει στη δουλειά έδενε το κορίτσι, ενώ την είχε απειλήσει ότι αν τον εγκατέλειπε ή έλεγε σε οποιονδήποτε τι είχε συμβεί, θα έκανε κακό στην οικογένειά της.

Ύστερα από πέντε μέρες οι ερευνητές που είχαν αναλάβει την υπόθεση κατάφεραν να εντοπίσουν το σπίτι όπου κρατείτο η αγνοούμενη κοπέλα, σε μια μικρή πόλη 500 κατοίκων που ονομάζεται Λόα.

Η κοπέλα βρέθηκε στο υπόγειο γυμνή, κάτω από κάρβουνα και σε κατάσταση σοκ…

Οι γονείς της αναφέρουν πως «είναι μαχήτρια», προσθέτοντας ότι τώρα μπορεί να αρχίσει ο μακρύς και δύσκολος δρόμος για να αφήσει πίσω της αυτήν την εφιαλτική εμπειρία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις