Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΗΠΑ: Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου 72χρονο με κώνο οδικής σήμανσης – Γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

ΗΠΑ: Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου 72χρονο με κώνο οδικής σήμανσης – Γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

Οργή και έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ένα βίντεο που δείχνει μια παρέα εφήβων να χτυπά μέχρι θανάτου έναν 72χρονο άνδρα. Τα παιδιά καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας και τα δείχνει να… γελούν και να τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους!

Το τραγικό αυτό περιστατικό, όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε αργά το βράδυ της 14ης Ιουνίου και το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμού του 72χρονου, που οδήγησε και στον θάνατό του, δόθηκε χθες (08.07.2022) στη δημοσιότητα από τις Αρχές. Ο άτυχος άνδρας περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους νεαρούς κακοποιούς. 

Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των εφήβων να επιτίθεται στον James Lambert και να τον ξυλοκοπούν άγρια με έναν κώνο οδικής σήμανσης. Στην αρχή ο 72χρονος προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά οι νεαροί τον ακολούθησαν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άτυχος άνδρας καταφέρνει να σηκωθεί και προσπαθεί να διαφύγει. Μια κοπέλα από την παρέα εξακολουθεί να τον καταδιώκει για να πετάξει ξανά επάνω του τον κώνο. 

Ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στο βίντεο φαίνονται τα παιδιά να γελούν και μόνο μια κοπέλα δείχνει σοκαρισμένη από τα όσα έχουν συμβεί, αφού φέρνει τα χέρια της στο στόμα μετά από το χτύπημα…

Δείτε το βίντεο:

Ο 72χρονος James Lambert, όπως μεταδίδει η New York Post, μετά την βάναυση επίθεση που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη και προσφέρουν αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Με πληροφορίες από New York Post

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις