Κόσμος

ΗΠΑ: Επίθεση με μαχαίρι στο μετρό της Ουάσινγκτον – 2 τραυματίες

Δύο άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σε σταθμό του μετρό στην Ουάσινγκτον και ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήταν γύρω στις 15:20 όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για επίθεση με μαχαίρι στον σταθμό του μετρό της Ουάσινγκτον.

Όταν έφθασαν αστυνομικοί, βρήκαν έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο.

Μια γυναίκα που είχε τραυματιστεί ελαφρά δέχθηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε επίσης σε νοσοκομείο, για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του NBC, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης, τα κίνητρα της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έκθεση του ΟΗΕ αποκαλύπτει: Γιατροί και νοσηλευτές στη Ρωσία εμπλέκονται σε βασανιστήρια πολιτικών κρατουμένων
«Πολιτικοί κρατούμενοι διώκονται, βασανίζονται, φιμώνονται και υποβάλλονται σε αναγκαστικές ψυχιατρικές θεραπείες» σύμφωνα με την έρευνα των Ηνωμένων Εθνών
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν )μπροστά) με τον Σεργκέι Σοϊγκού (πίσω} επισκέπτονται νοσοκομείο
Ρωσία και Ιράν θα υπογράψουν συμφωνία για την κατασκευή νέων μονάδων πυρηνικής ενέργειας σε ιρανικό έδαφος
Η Τεχεράνη κάνει στρατηγικά βήματα στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας μετά τον πόλεμο με το Ισραήλ και τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στις αρχές Ιουνίου του 2025
Οι ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Νατάνζ