Κόσμος

ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν θα κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου

Ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα κάνει σήμερα την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Οι ΗΠΑ επέτρεψαν την περασμένη εβδομάδα τη χορήγηση μιας αναμνηστικής δόσης του εμβολίου Pfizer κατά της Covid-19, για τα άτομα 65 ετών και άνω, όπως και για όσους ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, μεταξύ αυτών εκείνοι που απασχολούνται σε θέσεις εργασίας, στις οποίες εκτίθενται ιδιαιτέρως στον ιό.

Ο Μπάιντεν ενθαρρύνει τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για μια αναμνηστική δόση να την κάνουν, ως ένα εργαλείο κατά της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Ο πρόεδρος, που θα «λάβει την αναμνηστική δόση του» βάσει των συστάσεων των αμερικανικών υγειονομικών αρχών, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, αναμένεται να κάνει δηλώσεις σχετικά με τη μάχη κατά της Covid-19. .

Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους έλαβε τις πρώτες δόσεις εμβολίου στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 κατόπιν στις 11 Ιανουαρίου, σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση, προκειμένου να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο για πρόσφυγες στη Βρετανία: Τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί σε συγκρούσεις με διαδηλωτές
Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο προσφύγων, όπου ένας 38χρονος άνδρας, αιτών ασύλου, κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση πριν μερικές μέρες
Βρετανία
Νετανιάχου σε Πάπα Λέοντα: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων»
Ο Πάπας Λέων σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό τόνισε ότι είναι «απαραίτητη η κατάπαυση πυρός στη Γάζα, το τίμημα πληρώνουν παιδιά, ηλικιωμένοι και ασθενείς»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ'
Το Ισραήλ επιτρέπει για 48 ώρες περιορισμένη πρόσβαση των συριακών δυνάμεων στη Σουέιντα - Συνεχίζονται οι συγκρούσεις Βεδουίνων και Δρούζων
Τα συριακά στρατεύματα αποσύρθηκαν από τη Σουέιντα μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας την Τετάρτη, αλλά συγκρούσεις ξέσπασαν και πάλι
Ένοπλοι και διασώστες της Ερυθράς Ημισελήνου στη Ντερά της Συρίας