Κόσμος

ΗΠΑ: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοκάρει η ιστορία ενός 52χρονου στις ΗΠΑ που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του πάνω σε καβγά, ενώ η κάμερα θυροτηλεφώνου κατέγραφε την ομολογία του.

Στο βίντεο από τις ΗΠΑ που δημοσίευσε πρώτο το Local News 10 εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Κοντρέρας να μιλάει στη σύζυγό του και να παραδέχεται ότι ο 22χρονος γιος τους είναι νεκρός μετά τον καβγά τους.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Κοντρέρας σκότωσε τον γιο του Έρικ, στο σπίτι της οικογένειας στο Μαϊάμι τον περασμένο Νοέμβριο.

«Δεν αναπνέει. Είναι νεκρός», ακούγεται να λέει ο 52χρονος στη σύζυγό του λίγες στιγμές αφότου πυροβόλησε θανάσιμα τον 22χρονο στις 3 Νοεμβρίου.

«Ο καβγάς στον δρόμο για το σπίτι ήταν αφόρητος» λέει ο Κοντρέρας, αναφέροντας μερικά από τα πράγματα που του είπε ο γιος του και τον εξόργισαν πριν τον σκοτώσει.

 

Κάποια στιγμή ο Κοντρέρας εμφανίζεται να σκύβει στο έδαφος και να καλύπτει το πρόσωπό του με το χέρι του. «Δεν φταις εσύ. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε στον αδερφό μου» παρακαλεί τη γυναίκα του, η οποία ακούγεται στη συνέχεια να λέει «Θα πάει φυλακή».

Ο Κοντρέρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία λίγες στιγμές αφότου μίλησε στη σύζυγό του, εξηγώντας στο τηλεφωνικό κέντρο ότι μόλις είχε πυροβολήσει τον γιο του.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον Έρικ  – φοιτητή στη Φλόριντα – μέσα σε μια λίμνη αίματος στο πάτωμα και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Ο νεαρός είχε γυρίσει σπίτι από το Πανεπιστήμιο για να γιορτάσει τα γενέθλιά του με τους δικούς του.

Ο Κοντρέρας συνελήφθη και εμφανίστηκε στο δικαστήριο στις 27 Νοεμβρίου, όπου δήλωσε αθώος στην κατηγορία για φόνο β’ βαθμού.

Δεν είναι ακόμα σαφές πώς ακριβώς η διαμάχη πατέρα και γιου κλιμακώθηκε έφτασε στον φόνο.

Πληροφορίες από New York Post 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του ιρανικού στρατού στις ΗΠΑ: Είμαστε πιο ισχυροί  απ’ ό,τι όταν άρχιζε ο πόλεμος
«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι σήμερα σε επίπεδο συναγερμού υψηλότερο και πιο ισχυρές από ό,τι ήταν στην αρχή του πολέμου», τόνισε ο εκπρόσωπός τους Μοχαμάντ Ακραμινιά
Ιράν
Τόμας Μαρκλ: Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του πατέρα της Μέγκαν – Οι καταγγελίες του γιου του και τα ευρήματα φρίκης στις αποθήκες σε Μεξικό και Φιλιππίνες
Γυμνές φωτογραφίες, υλικό κακοποίησης παιδιών, VHS και Dark Web στη σκιά της θυελλώδους σχέσης με τη Μέγκαν Μαρκλ - Σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 82χρονος
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της Τόμας
Ο Στίβεν Μίλερ, αρχιτέκτονας της αντιμεταναστευτικής πολιτικής του Τραμπ νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου
Ο Μίλερ, μεγαλωμένος στη Σάντα Μόνικα του Λος Άντζελες, υπεραμύνθηκε τότε σθεναρά της απόφασης του προέδρου Τραμπ απέναντι σε όσους τον κατηγορούσαν για αυταρχισμό
Ο Στίβεν Μίλερ