Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες – Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες – Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες
Φωτογραφία Αρχείου Reuters

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μία πλούσια συνοικία του Λος Άντζελες των ΗΠΑ, μετά από πυροβολισμούς. Υπάρχουν επίσης τέσσερις, εκ των οποίων οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. 

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε σήμερα (28.01.2023) κατά τη διάρκεια γιορτής που διοργανώθηκε σε μια έπαυλη κοντά στο Μπέβερλι Χιλς. Το σπίτι όπου είχε οργανωθεί η γιορτή βρίσκεται σε μια από τις πλουσιότερες περιοχές του Λος Άντζελες, όπου τα σπίτια αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ανταγωνίζονται σε χλιδή.

Τα τρία θύματα βρέθηκαν μέσα σε ένα όχημα σταθμευμένο απ’ έξω. Οι τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. 

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι μια “συγκέντρωση” γινόταν εκεί, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμη τι είδους ήταν, είπε ο αστυνομικός Μπρους Μπόριχαν στους δημοσιογράφους.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε ενώ η Καλιφόρνια εξακολουθεί να σημαδεύεται από δύο περιστατικά με πυροβολισμούς στα οποία 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους συνολικά στις 21 και 23 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις