Κόσμος

ΗΠΑ: Στρεσαρισμένη επιβάτιδα άνοιξε την πόρτα εξόδου σε αεροπλάνο και ανέβηκε στο φτερό

Η γυναίκα κάθισε στο φτερό για περίπου 11 λεπτά πριν οι πυροσβέστες την κατεβάσουν

Η πτήση με αεροπλάνο προκαλεί έντονο στρες σε αρκετούς επιβάτες, όπως αυτό που έκανε μια γυναίκα που επέβαινε σε πτήση της Alaska Airlines, στο αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, είναι άνευ προηγουμένου.

Βίντεο, δείχνει την εκπληκτική στιγμή που μία ανήσυχη επιβάτιδα της Alaska Airlines ανοίγει την έξοδο κινδύνου και ανεβαίνει στο φτερό του αεροπλάνου, λίγα μέτρα μακριά από τους ανυποψίαστους εργαζόμενους του αεροδρομίου της πολιτείας της Ουάσινγκτον.

Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα της εξόδου κινδύνου λίγο αφότου η πτήση 323 από το Μιλγουόκι προσγειώθηκε στον διάδρομο προσγείωσης και έφτασε στην πύλη του διεθνούς αεροδρομίου Seattle-Tacoma γύρω στις 5 μ.μ. την περασμένη Κυριακή (22.12.2024).

Τα πλάνα δείχνουν τη γυναίκα έδειχναν, με κόκκινο πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, να περπατάει με το σακίδιό της στην άκρη τπου φτερού κοντά στα παράθυρα, να κοιτάζει προς τα κάτω και στη συνέχεια να κουνάει τα χέρια της στον αέρα, σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε το KIRO 7.

Δύο μέλη του πληρώματος εδάφους που κινούνταν κοντά στο αεροσκάφος, φαίνεται ότι δεν πρόσεξαν την γυναίκα. Η επιβάτισα πέρασε περίπου ένα λεπτό στο φτερό πριν την εντοπίσουν δύο εργαζόμενοι.

Χρειάστηκαν 90 δευτερόλεπτα μέχρι κάποιος από το αεροσκάφος να βγάλει το κεφάλι του έξω και έξι λεπτά μέχρι ένα άτομο να ανέβει με το ζόρι στο φτερό για να της μιλήσει.

Η γυναίκα κάθισε στο φτερό για περίπου 11 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα έως ότου οι πυροσβέστες κατάφεραν να τη βοηθήσουν να χρησιμοποιήσει μια σκάλα για να κατέβει από το φτερό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ συγκάλεσε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας για το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν – Νέα πυραυλική επίθεση της Τεχεράνης στο Ισραήλ
Τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Ισραήλ εκτόξευσε τη νύχτα το Ιράν - Νέα τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ και Νετανιάχου για το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επέμβασης
Ντόναλντ Τραμπ
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε πόλεμο με το Ιράν – Μετακίνησαν βομβαρδιστικά στη βάση Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό
Τα 4 αεροσκάφη B-52H Stratofortress μεταφέρουν περίπου 32 τόνους όπλων, μεγάλης ακτίνας δράσης και έφτασαν στη στρατιωτική βάση Ντιέγκο Σκαρσία γύρω στα μέσα Μαΐου
Αεροσκάφος 31