Κόσμος

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη φίλη του

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ καθώς συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιχείρησε να στραγγαλίσει μια γυναίκα.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας «Creed III», κατηγορήθηκε ότι αποπειράθηκε να πνίξει μια 30χρονη γυναίκα στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν γύρω στις 11:15 το πρωί του Σαββάτου (25.3.2023) μέσα σε ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι στην περιοχή του Μανχάταν στις ΗΠΑ και τον οδήγησαν στο κρατητήριο. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο μετά από κλήση που είχε γίνει νωρίτερα στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911. Η γυναίκα που είχε πάρει τηλέφωνο είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός αποπειράθηκε να την πνίξει.

Η έρευνα της αστυνομίας της μεγαλούπολης των ΗΠΑ έδειξε ότι ο 33χρονος ηθοποιός, διαπληκτίστηκε με μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να είναι φίλη του.

Η 30χρονη έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό της και κατήγγειλε στις αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό.

Στη συνέχεια η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής των ΗΠΑ, με την κατάσταση της υγείας της να μην διατρέχει κάποιο κίνδυνο, όπως ανέφερε η New York Post.

Ο ηθοποιός Τζόναθαν Μέιτζορς συνελήφθη χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Μπήκε στο κρατητήριο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού, επίθεση και κακοποίηση. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, δεν βρίσκεται πλέον υπό κράτηση.

Όλα ξεκίνησαν από μια κρίση ζήλιας

Όπως ανέφερε το TMZ, όλα έγιναν από μια κρίση ζήλιας της φίλης του Τζόναθαν Μέιτζορς. Ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός και η φίλη του, φέρεται να είχαν διαπληκτιστεί ενώ έπαιρναν ταξί για να επιστρέψουν από ένα μπαρ στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η φίλη του Μέιτζορς είδε μια άλλη γυναίκα να του στέλνει μηνύματα και τσακώθηκε μαζί του.

Ο ηθοποιός φέρεται να εκνευρίστηκε. Έπιασε τη φίλη από το χέρι και την χαστούκισε. Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως μετά το χαστούκι ο ηθοποιός έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και επιχείρησε να την πνίξει.

Οι δυο τους έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις εκείνο το βράδυ. Η 30χρονη την επόμενη μέρα φέρεται να κάλεσε την αστυνομία και να έκανε την καταγγελία.

Ο ατζέντης του Τζόναθαν Μέιτζορς δήλωσε στο TMZ ότι ο ηθοποιός δεν έχει κάνει το παραμικρό: «Δεν έκανε τίποτα. Ανυπομονούμε να ξεκαθαρίσουμε το θέμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ διατάζει τον IDF να κατεδαφίσει σπίτια και να καταστρέψει όλες τις γέφυρες κοντά στα σύνορα του Λιβάνου
Ο IDF λέει ότι οι στρατιώτες του πραγματοποιούν χερσαίους ελιγμούς και στοχευμένες επιδρομές σε μαχητές της Χεζμπολάχ και αποθήκες όπλων στον νότιο Λίβανο
Μεγάλο σύννεφο καπνού μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή σε μια γέφυρα, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της σύγκρουσης μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ, εν μέσω της αμερικανο-ισραηλινής σύγκρουσης με το Ιράν, κοντά στο Κασμίγιε του Λιβάνου
Τρεις πολυκατοικίες κατέρρευσαν έπειτα από ισχυρή έκρηξη στη Ρώμη - Δύο σοβαρά τραυματίες και 70 προληπτικές εκκενώσεις
Από την έκρηξη λόγω διαρροής υγραερίου και την επακόλουθη κατάρρευση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και σε παρακείμενα κτίρια, ενώ αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν καταπλακωθεί από συντρίμμια
Ρώμη
Νέα απεργία στα ταξί: Χειρόφρενο ξανά αύριο Δευτέρα και συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ
«Την Δευτέρα βροντοφωνάζουμε με μια φωνή στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των Ταξί για να ακουστεί από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
Ταξί 8