Κόσμος

ΗΠΑ: Θαρραλέα… κότα πιάστηκε ενώ επιχειρούσε να μπει στο Πεντάγωνο

Μια κότα πιάστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ενώ «…”κατασκόπευε” και επιχείρησε να μπει στον χώρο ασφαλείας του Πενταγώνου», ένα από τα καλύτερα προστατευμένα κτίρια στον κόσμο, ανακοίνωσε μια οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων.

Εργαζόμενοι της Animal Welfare League του Άρλινγκτον, στις ΗΠΑ, κλήθηκαν να πάρουν το πουλερικό και να το επιστρέψουν σε ένα κοτέτσι, ανέφερε η οργάνωση στον λογαριασμό της στο Facebook.

Η γαλλινώδης απόπειρα εισβολής μεταδόθηκε και από την εφημερίδα Military Times. «Χάθηκε γιατί απλά επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο; Ή μήπως είναι κατάσκοπος σε μια αποστολή να κλέψει κρατικά μυστικά; ανέφερε χιουμοριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας που ειδικεύεται σε στρατιωτικές υποθέσεις.

Χρήστες του Διαδικτύου πρότειναν σε κάθε περίπτωση η κότα να πάρει το όνομα της Έθελ Ρόζενμπεργκ, της διάσημης Αμερικανίδας που καταδικάστηκε και εκτελέστηκε για κατασκοπεία προς όφελος της Σοβιετικής Ένωσης τη δεκαετία του 1950.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δύο πλοία με ινδική σημαία δέχτηκαν επίθεση στα Στενά του Ορμούζ, επιβεβαιώνει η κυβέρνηση της Ινδίας
Ο πρέσβης του Ιράν στο Νέο Δελχί κλήθηκε σε συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Ινδίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΥΠΕΞ της Ινδίας μετέφερε τη βαθιά ανησυχία της για το περιστατικό
Τάνκερ και πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Νέα προειδοποίηση Τραμπ σε Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ: «Δεν μπορείτε να μας εκβιάσετε» - Πυραυλικές επιθέσεις σε πλοία
Τα νέα σκληρά μηνύματα της Τεχεράνης προκάλεσαν αβεβαιότητα, αυξάνοντας τον κίνδυνο να παραμείνουν αποκλεισμένες οι μεταφορές πετρελαίου και φυσικού αερίου μέσω του στενού, ακριβώς τη στιγμή που η Ουάσιγκτον εξετάζει την παράταση της εκεχειρίας
Στενά του Ορμούζ