Κόσμος

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς έξω από γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στο Λούισβιλ του Κεντάκι

Ένας άνδρας πέθανε επί τόπου και δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξαν

Δύο νεκρές γυναίκες και ένας άντρας είναι ο τραγικός απολογισμός επεισοδίου με πυροβολισμούς μπροστά από γραφεία έκδοσης αδειών οδήγησης στο Λούισβιλ του Κεντάκι στις ΗΠΑ. Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστούν οι δράστες, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Οι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ έξω από γραφείο αδειών οδήγησης του Λούισβιλ, της μεγαλύτερης πόλης της Πολιτείας Κεντάκι των ΗΠΑ, όπως ανέφεραν οι «New York Times», τα ξημερώματα του Σαββάτου (22.02.2025) ώρα Ελλάδας, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (21.02.2025), τοπική ώρα.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες και δεν έχει ακόμη εντοπίσει υπόπτους.

«Τρεις άνθρωποι πυροβολήθηκαν θανάσιμα έξω από ένα γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στο Λούισβιλ την Παρασκευή και πολλά άτομα διέφυγαν με ένα όχημα», ανακοίνωσε η αστυνομία. 

Το αστυνομικό τμήμα του Λούισβιλ ενημέρωσε τους κατοίκους να μείνουν μακριά από το περιφερειακό γραφείο έκδοσης αδειών οδήγησης στη διεύθυνση 6202 Γουίλισμορ Ντράιβ, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Ντίξι.

 

Τα θύματα βρέθηκαν στο πάρκινγκ, ανέφερε η αστυνομία, με τον άνδρα να πεθαίνει επί τόπου και τις δύο γυναίκες να καταλήγουν σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία περιμένει το «Habemus Papam» - Συνεδριάζουν ξανά οι Καρδινάλιοι, τέσσερις ψηφοφορίες σήμερα
Οι 133 Καρδινάλιοι αναμένεται να ψηφίσουν για πρώτη φορά (σήμερα) στις 10:30 το πρωί - Αυξάνονται οι πιθανότητες για την ανάδειξη του νέου Αγίου Πατέρα - Τι διαδικασία ακολουθείται με το που βγει λευκός καπνός
Κόσμος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 4
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία