Κόσμος

Ιπποπόταμος κατάπιε δίχρονο αγόρι και μετά το έφτυσε ζωντανό

Ένας ιπποπόταμος κατάπιε ολόκληρο ένα δίχρονο αγόρι που έπαιζε κοντά σε μια λίμνη. Το ζώο τελικά έφτυσε ζωντανό το τρομοκρατημένο παιδάκι, λίγα λεπτά αργότερα.

Ο μικρός Πολ Ίγκα έπαιζε κοντά στο σπίτι του, λίγα μέτρα μακριά από τη λίμνη Έντουαρντ στην Ουγκάντα, ​​όταν ο πεινασμένος ιπποπόταμος του επιτέθηκε. 

Το ζώο άρπαξε το αγόρι στα σαγόνια του και το κατάπιε ζωντανό.

Ένας τρομοκρατημένος ντόπιος εκεί κοντά, είδε το περιστατικό, εντόπισε το παιδί και άρχισε να χτυπά με πέτρες τον ιπποπόταμο, σε μια προσπάθεια να τον σταματήσει.

Κατάφερε τελικά, με το σχέδιό του να κάνει τον ιπποπόταμο να φτύσει το αγόρι και να φύγει μακριά στην λίμνη.

Ο μικρός Πολ μεταφέρθηκε – με δάκρυα στα μάτια – εσπευσμένα σε μια κοντινή κλινική και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Bwera, όπου του χορηγήθηκε εμβόλιο για τη λύσσα ως προληπτικό μέτρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κινηματογραφική απόδραση της Μαρία Κορίνα Ματσάδο από την Βενεζουέλα - Η μεταμφίεση, η περούκα και το ταξίδι από Καραϊβική μέχρι Όσλο
Η ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά από 11 μήνες, όταν βγήκε από το μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Όσλο, και χαιρέτησ πλήθος υποστηρικτών που επευφημούσαν τη νέα νικήτρια του Νόμπελ
Η βραβευμένη με το Νόμπελ Ειρήνης Μαρία Κορίνα Ματσάντο αντιδρά καθώς κατευθύνεται προς το Στόρτινγκ, στο Όσλο