Κόσμος

Ιράν – κορονοϊός: 284 νεκροί και πάνω από 15.000 νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας του Ιράν ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες διαγνώστηκαν 15.294 κρούσματα κορονοϊού και υπέκυψαν 284 ασθενείς.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορονοϊού στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει φθάσει από την εκδήλωσή της τον Φεβρουάριο του 2020 ως αυτό το στάδιο τους 118.792 νεκρούς επί συνόλου 5.508.885 μολύνσεων, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων του Ιράν νοσηλεύονται 6.502 ασθενείς με την COVID-19.

Ως χθες στη χώρα των περίπου 83 εκατομμυρίων κατοίκων είχαν λάβει πρώτη δόση εμβολίου για την COVID-19 πάνω από 34 εκατ. πολίτες, εκ των οποίων 15,09 εκατ. και τη δεύτερη.

Το Ιράν έχει βρεθεί αντιμέτωπο με νέο, φονικό κύμα της πανδημίας – το οποίο αποδίδεται στην πιο μολυσματική παραλλαγή Δέλτα – τους τελευταίους μήνες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ