Κόσμος

Ιράν: Νεκροί τρεις άνδρες των μυστικών υπηρεσιών μετά από συγκρούσεις στην Πιρανσχάχρ

Τρία μέλη των Ιρανικών υπηρεσιών πληροφοριών σκοτώθηκαν σήμερα σε συγκρούσεις στη δυτική πόλη Πιρανσχάχρ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι "Φρουροί της Επανάστασης".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, σκοτώθηκαν «σε μια μάχη με αντεπαναστατικά στοιχεία», χωρίς να διευκρινίζεται αν το περιστατικό σχετίζεται με τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Τραμπ: Θα υποστηρίξουμε τους Ιρανούς την “κατάλληλη στιγμή”

Νωρίτερα ο Τραμπ δήλωσε σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηρίξουν εκείνους που διαδηλώνουν στο Ιράν την «κατάλληλη στιγμή», στο πιο πρόσφατο από μια σειρά tweets αφότου ξεκίνησαν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα στην Τεχεράνη.

«Τεράστιος σεβασμός για τους Ιρανούς την ώρα που προσπαθούν να ξαναπάρουν τον έλεγχο από τη διεφθαρμένη κυβέρνησή τους. Θα δείτε μεγάλη υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες την κατάλληλη στιγμή!» έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ