Κόσμος

Ιράν: Πανικός και πυροβολισμοί στο γραφείο του Ρουχανί

Πανικός προκλήθηκε έξω από το γραφείο του προέδρου Ρουχανί στο Ιράν. Ένας άνδρας προσπάθησε να μπει μέσα κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι, με τους άνδρες της ασφάλειας να τον πυροβολούν και στη συνέχεια να τον συλλαμβάνουν.

Ο αντιπρόεδρος του Ιράν Μοχζέν Χαμεντανί, δήλωσε πως “βρισκόμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης του ατόμου αυτού και προσπαθούμε να μάθουμε τα κίνητρά του”

Ο άνδρας αυτός κρατούσε ένα μεγάλο μαχαίρι και φορούσε ένα λευκό ένδυμα, όπως κάνουν αυτοί που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους.

Ο επιτιθέμενος πυροβολήθηκε στα πόδια όταν προσπάθησε να περάσει δια της βίας από την πύλη ασφαλείας του προεδρικού γραφείου στην Οδό Παστέρ στο κέντρο της Τεχεράνης. Η περιοχή αυτή φρουρείται αυστηρά καθώς εκεί βρίσκονται και άλλα κυβερνητικά κτίρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία: Βρέθηκε το δεύτερο μαύρο κουτί του Boeing 787 που οδήγησε στον θάνατο 279 ανθρώπους
Ειδικοί έχουν επισημάνει πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γίνουν υποθέσεις για τα αίτια της καταστροφής, που συγκαταλέγεται στις χειρότερες των τελευταίων χρόνων
Το κατεστραμμένο αεροπλάνο στην Ινδία
Χιλιάδες πολίτες της νότιας Ευρώπης διαδηλώνουν για τον υπερτουρισμό: Με νεροπίστολα αντιδρούν οι κάτοικοι της Βαρκελώνης
Ρεκόρ αριθμού τουριστών αναμένεται να υποδεχθεί φέτος η Ισπανία και η Γαλλία - Οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαμαρτύρονται για την αύξηση των ενοικίων που έχει προκαλέσει ο μαζικός τουρισμός
Φωτογραφία Reuters 1