Κόσμος

Ισχυρισμός – σοκ για το BBC: Μακιγιέρ φέρονται να χρησιμοποίησαν πινέλα με σωματικά υγρά στον Νάιτζελ Φάρατζ

Οι ανεπιβεβαίωτοι ισχυρισμοί αποδίδονται στη συγγραφέα και ιστορικό Λίζα Χίλτον
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε «τεντωμένο σκοινί» φαίνεται να βαδίζει αυτή την περίοδο το BBC. Μετά το μοντάζ στην ομιλία του Τραμπ, τη γκάφα με την Κέιτ Μίντλετον και τις κατηγορίες για «συγκάλυψη» στην εμβληματική συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρίσκεται ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο Νάιτζελ Φάρατζ σε τηλεοπτικές του εμφανίσεις στο βρετανικό δίκτυο.

Οι ανεπιβεβαίωτοι ισχυρισμοί αποδίδονται στη συγγραφέα και ιστορικό Λίζα Χίλτον, που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν ντοκιμαντέρ στο BBC, σύμφωνα με τη Daily Mail. Όπως υποστηρίζει σε άρθρο της στο περιοδικό The Critic ένας «βετεράνος πρωινής εκπομπής» της μετέφερε πως τα πινέλα μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ του ηγέτη του ακροδεξιού, ευρωσκεπτικιστικού, αντιμεταναστευτικού κόμματος Reform UΚ, Φάρατζ, είχαν βουτηχτεί σε «φυσικά καλλυντικά», όπως τα περιέγραψε, υπονοώντας ότι αυτά περιείχαν σωματικά υγρά.

«Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά ο Νάιτζελ Φάρατζ ίσως θέλει να αρχίσει να περιποιείται ο ίδιος το πρόσωπό του, δεδομένης της εξαιρετικά ευφάνταστης γκάμας φυσικών καλλυντικών με τα οποία είναι γεμάτα τα πινέλα όταν κάθεται στην καρέκλα. Μου είπαν ότι αυτά τα “φυσικά καλλυντικά” φέρονται να περιλαμβάνουν ανθρώπινο σάλιο και άλλα σωματικά υγρά», έγραψε η Χίλτον.

Οι ισχυρισμοί αυτοί ωστόσο δε συνοδεύονται από αποδεικτικά στοιχεία, ούτε έχουν επιβεβαιωθεί. Ο Νάιτζελ Φάρατζ δεν σχολίασε τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς.

Ο ίδιος έχει στο παρελθόν κατηγορήσει το BBC για ιδεολογική μεροληψία, κάνοντας λόγο για «αριστερόστροφη» στάση του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού και αντιπαλότητα προς το Brexit.

Πέρυσι ο Φάρατζ είχε δηλώσει ότι θα μποϊκοτάρει το BBC, ύστερα από επεισόδιο σε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, όπου δέχθηκε κατηγορίες περί ρατσισμού από μέλη του κοινού.

Το BBC, από την πλευρά του, δεν σχολίασε δημόσια τους ισχυρισμούς για τα «μολυσμένα» πινέλα μακιγιάζ. Πηγές εντός του δικτύου, φέρονται να απορρίπτουν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ως «απολύτως ψευδείς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Μακελειό στην Πολωνία: 25χρονος ακροδεξιός με «υπερεθνικιστικές» απόψεις ο δράστης – Ακόμη τρεις νεκροί εντοπίστηκαν σπίτι του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων από τους πυροβολισμούς στην Πολωνία - Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην καρδιά της Κρακοβίας
Πολωνία
«Όχι» στον Νετανιάχου - Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα δώσει εντολή στον Άιζενκοτ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νετανιάχου θα λάβει επίσημα την εντολή στις 8 Νοεμβρίου και θα έχει 28 ημέρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, με δυνατότητα παράτασης 14 ημερών
Άιζενκοτ και Νετανιάχου 5
Σφοδρή επίθεση Νετανιάχου κατά των αραβικών κομμάτων - «Το ενδεχόμενο συμμαχίας με ισλαμιστές θα διαλύσει το Ισραήλ»
Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου, ο Ισραηλινός πρόεδρος, Ισαάκ Χέρτζογκ αναμένεται να ανακοινώσει σε ποιον θα δώσει διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
«Πυρά» Τραμπ κατά Δημοκρατικών: «Απειλούν και εκβιάζουν Ρεπουμπλικανούς με μομφή, διατάζω την διερεύνηση της εγκληματικής πράξης, αμέσως!»
«Πρόκειται για εκβιασμό και πρέπει να λογοδοτήσουν, απειλούν τους δωρητές μας με φυλάκιση και πολλές άλλες μορφές τιμωρίας, μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να είναι Ρεπουμπλικάνοι» γράφει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump σε Halloween πάρτι που διοργάνωσε στο Mar-a-Lago της Φλόριντα στις 31 Οκτωβρίου 2026