Κόσμος

Ιταλία: 320 νέα κρούσματα κορονοϊού – Από απόψε απαγορεύεται παντού ο… χορός!

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία σημειώθηκαν 320 νέα κρούσματα κορονοϊού. Καταγράφηκαν, δηλαδή, εκατόν πενήντα εννέα λιγότερα κρούσματα από χθες, αλλά, παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και πιο περιορισμένος αριθμός τεστ.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ πενήντα οκτώ ασθενείς έχουν εισαχθεί, συνολικά, σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Παράλληλα, μετά από τα προβλήματα που είχαν σημειωθεί κατά τις περασμένες ημέρες, στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο-Λεονάρντο Ντα Βίντσι, άρχισαν να πραγματοποιούνται τα «γρήγορα τεστ» σε όλους τους επιβάτες που προέρχονται από την Ισπανία, την Κροατία, την Ελλάδα και την Μάλτα.

Από απόψε, τέλος, απαγορεύεται στην Ιταλία ο χορός σε κλαμπ, ντίσκο, και όλους τους υπαίθριους και κλειστούς χώρους. Η απόφαση αυτή της κυβέρνησης Κόντε θα ισχύσει μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Πριν λίγο, όμως, ο Μαουρίτσιο Πάσκα, πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ντίσκο και Κλαμπ, έκανε γνωστό ότι πρόκειται να προσφύγει κατά της απόφασης στο δικαστήριο της Ρώμης και πρόσθεσε ότι «τα συγκεκριμένα μαγαζιά και οι ιδιοκτήτες τους χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίος τράγος, ενώ, στην πραγματικότητα, οι Ιταλοί νέοι χορεύουν παντού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό