Κόσμος

Ιταλία: Απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι

Επιστολή με απειλές κατά του υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο κτίριο του υπουργείου στην Ιταλία.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η απειλητική επιστολή φέρεται να προέρχεται από τον αναρχικό χώρο και αποφασίσθηκε η άμεση ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στο κτήριο «Φαρνεζίνα», όπου εδρεύει το υπουργείο Εξωτερικών στην Ιταλία.

Τόσο τα κόμματα της ιταλικής κεντροδεξιάς, όσο και η αντιπολίτευση των Πέντε Αστέρων και του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον Αντόνιο Ταγιάνι.

Την περασμένη εβδομάδα απειλές από τον αναρχικό χώρο δέχθηκε επίσης ο Ιταλός υφυπουργός Δικαιοσύνης Αντρέα Οστελάρι και αποφασίσθηκε η ενίσχυση των μέτρων προστασίας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γερμανία: Υποχώρηση για το CDU του Μερτς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία – Η ακροδεξιά AfD τριπλασιάζει την εκλογική της δύναμη
Η CDU παραμένει πρώτη δύναμη αλλά με απώλειες, το SPD καταρρέει, ενώ η AfD τριπλασιάζει το ποσοστό της στο πιο πυκνοκατοικημένο κρατίδιο της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί και τη βάση του καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1