Κόσμος

Ιταλία: Έδιωξαν μητέρα από σούπερ μάρκετ επειδή έκλαιγε το μωρό της

Τι απάντησε το σούπερ μάρκετ στην επιστολή της γυναίκας

Αντιδράσεις έχει φέρει ένα περιστατικό στην Ιταλία, στο οποίο έδιωξαν μητέρα από σούπερ μάρκετ γιατί έκλαιγε το μωρό της.

Το ιδιαίτερο περιστατικό που εξόργισε πολλούς, συνέβη σε ένα σούπερ μάρκετ στο Όντερτσο της Ιταλίας, όπου ζητήθηκε από μια νεαρή μητέρα να φύγει από το κατάστημα ενώ έκανε τα ψώνια της με τις δύο κόρες της. Και αυτό, γιατί η μόλις 2,5 ετών κόρη της άρχισε να κλαίει, κάτι που ενόχλησε τους υπόλοιπους πελάτες του σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με το nordest24, οι υπάλληλοι του καταστήματος, ζήτησαν από τη μητέρα που βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ για ψώνια με τις δύο της κόρες, να αποχωρήσει, καθώς το κλάμα και η συμπεριφορά του παιδιού θεωρήθηκαν ενοχλητικά για τους υπόλοιπους πελάτες.
Η γυναίκα, φανερά στεναχωρημένη και θέλοντας να αποφύγει περισσότερες εντάσεις, αποφάσισε να αφήσει τα ψώνια και να φύγει από το μαγαζί.

Αφού ηρέμησε, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση του σούπερ μάρκετ μέσω επιστολής, ζητώντας περισσότερη κατανόηση και ανεκτικότητα προς τους γονείς που βρίσκονται στο κατάστημα με τα παιδιά τους.

Η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ απάντησε, ζητώντας επίσημα συγνώμη. Στην απάντησή του καταστήματος, τονίστηκε ακομη η πρόθεση να εξετάσει το περιστατικό και να λάβει μέτρα ώστε να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά παραδέχτηκε ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη - Πολλά θύματα πέθαναν στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν
Ο Ζακ Μορέτι ισχυρίζεται τώρα ότι δεν γνωρίζει γιατί η πόρτα εξυπηρέτησης ήταν εξαρχής κλειδωμένη, ενώ το προσωπικό του μπαρ αναφέρει ότι η είσοδος τους από την συγκεκριμένη έξοδο κινδύνου «απαγορευόταν»
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο έξω από το μπαρ «Le Constellation», μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana στη νοτιοδυτική Ελβετία
Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ινδονησία
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 77 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρο σημειώθηκε στα ανοιχτά των ακτών του νησιωτικού συμπλέγματος Ταλάουν
Σεισμός
CNN: Η 18ημερη καταδίωξη του δεξαμενόπλοιου «Bella1» – Η χρήση Navy SEALs και «Night Stalkers» και ο πολύμηνος «σκιώδης στόλος»
Η κατάσχεση ενός πετρελαιοφόρου με (πρόχειρα ζωγραφισμένη) ρωσική σημαία ήταν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης Τραμπ να διασφαλίσει ότι τα αποθέματα πετρελαίου της Βενεζουέλας δεν θα διαρρεύσουν σε άλλες χώρες
Το δεξαμενόπλοιο Bella 1 μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών αρχών ότι η Αμερικανική Ακτοφυλακή καταδίωξε ένα πετρελαιοφόρο σε διεθνή ύδατα κοντά στη Βενεζουέλα