Κόσμος

Jane Fonda: Πλαστικές τέλος! «Η μάχη μου με την βουλιμία»

Η Τζέιν Φόντα δεν έχει αποφύγει ποτέ να παραδεχτεί ότι έχει κάνει κάποιες αισθητικές επεμβάσεις αλλά το είδωλο του Χόλιγουντ, ηλικίας 82 ετών έχει αποφασίσει ότι δεν θα κάνει άλλη πλαστική εγχείρηση.

Η γυναίκα που ακόμα και στα 80 της κάνει επιτυχίες, αυτή την περίοδο με την σειρά «Grace and Frankie», μίλησε στο Elle Canada, όπου έγινε και εξώφυλλο και ξεκαθάρισε ότι τελείωσε με τα τσιμπήματα και τις επεμβάσεις.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι δεν είμαι ματαιόδοξη, αλλά δεν πρόκειται να υπάρξει πλέον πλαστική χειρουργική – δεν πρόκειται να κόψω και άλλο τον εαυτό μου» ανέφερε στη συνέντευξη.

«Πρέπει να εργάζομαι κάθε μέρα για να αυτοϋποστηρίζομαι» παραδέχθηκε συμπληρώνοντας «δεν μου είναι εύκολο».

https://www.instagram.com/p/B8R1fH2g2il/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Τζέιν Φόντα, η οποία μίλησε ειλικρινά για τη δια βίου μάχη της με τη βουλιμία τόνισε ότι προσπάθησε να καταστήσει ξεκάθαρο ότι υπήρξε ένας μακρύς και συνεχής αγώνας για εκείνη.

«Δημοσιεύω φωτογραφίες μου, στις οποίες είμαι καταβεβλημένη – και μια φορά χωρίς δόντι! Αυτό είναι ένα ψεύτικο δόντι» λέει δείχνοντας έναν από τους κοπτήρες της. «Φωτογραφήθηκα σε ένα εστιατόριο στην Πορτογαλία και τη δημοσίευσα» σημείωσε.

Αναφερόμενη στην κλιματική κρίση και τη συμμετοχή σε διαδηλώσεις στην Ουάσινγκτον που οδήγησαν στη σύλληψή της πάνω από μία φορά, εκτίμησε ότι στη σημερινή εποχή επικρατεί αβεβαιότητα.

«Είναι 100 φορές χειρότερα απ΄ό,τι όταν ήμουν νέα. Και για μένα, δεν ήταν καθόλου καλές οι παλιές μέρες. Υπήρχε πολύ ανησυχία» πρόσθεσε. «Και όμως, είμαι λευκή και προνομιούχα, έτσι για τους ανθρώπους του χρώματος, τους ομοφυλόφιλους, τους ανθρώπους με σωματικές αδυναμίες είναι πολύ πιο δύσκολο» είπε.

https://www.instagram.com/p/BivykYZBas0/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη συνέντευξη εξήγησε ότι την εμπνέουν οι νέοι άνθρωποι, τα παιδιά του Πάρκλαντ, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και ότι ανησυχεί γι αυτά.

https://www.instagram.com/p/BhxnH46Bd_t/?utm_source=ig_web_copy_link

«Το να είσαι νέος ήταν πάντα πιο δύσκολο» ανέφερε. «Έχουν υπάρξει διαχρονικές μελέτες-έγραψα ένα βιβλίο για τη γήρανση, έτσι το έχω μελετήσει – που δείχνουν πόσο ευκολότερο, αν υποθέσουμε ότι [έχετε την υγεία σας], είναι για σας όταν είστε μεγαλύτεροι. Ξέρετε πού κρύβεται η τίγρης. Έχετε περάσει από κρίσεις και έχετε επιβιώσει» υπογράμμισε.

https://www.instagram.com/p/B4ViQZAAlYh/?utm_source=ig_web_copy_link

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Πολεμική νύχτα για Ινδία και Πακιστάν: Το Νέο Δελχί έστειλε πυραύλους στο Κασμίρ – «Απάντησαν» με αντίποινα
Η Ινδία χτύπησε σε έξι τοποθεσίες στο Πακιστάν που απάντησε με πυρά πυροβολικού - Οκτώ Πακιστανοί έχουν σκοτωθεί και άλλοι 35 έχουν τραυματιστεί από τα ινδικά πλήγματα, σύμφωνα με τον νέο επίσημο απολογισμό
Η Ινδία επιτέθηκε στο Πακιστάβ 13