Κόσμος

Κακοκαιρία στην Τουρκία: Πλημμύρισαν δρόμοι στη Σμύρνη, εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί στα οχήματά τους

Σφοδρή κακοκαιρία «χτυπά» την Τουρκία, την στιγμή που η κακοκαιρία «Alexandros» δείχνει τα δόντια της στην Ελλάδα. Οι δρόμοι στην Σμύρνη πλημμύρισαν μέσα σε δευτερόλεπτα με τους κατοίκους να τρέχουν για να σωθούν.

Η κακοκαιρία μετέτρεψε σε ποτάμια τους κεντρικούς δρόμους της Σμύρνης. Η ξαφνική νεροποντή «έπιασε» απροετοίμαστους τους κατοίκους που βρισκόντουσαν στον δρόμο.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που βγήκε στη δημοσιότητα φαίνονται οι πολίτες να κρατιούνται από τις κολώνες για να μην τους παρασύρουν τα νερά, σύμφωνα με το ΟPEN.

Σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται μηχανάκια που έχουν «κολλήσει» στον κεντρικό δρόμο Yesildere καθώς το ύψος του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα.

Ταυτόχρονα, το ιστορικό παζάρι Κεμεραλτί στην περιοχή Κονάκ πλημμύρισε από τις βροχές της κακοκαιρίας, με τους καταστηματάρχες να πιάνουν τις σκούπες για να απομακρύνουν τα νερά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το BBC ζήτησε επίσημα συγγνώμη από τον Ντόναλντ Τραμπ για το μοντάζ στην ομιλία του
Είχαν συνδεθεί δύο τμήματα της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ κατά τρόπο που σχηματιζόταν η εντύπωση ότι παρακινούσε τους υποστηρικτές του να επιτεθούν στο Καπιτώλιο τον Ιανουάριο του 2021
BBC
Τέσσερις νεκροί από επίθεση αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων σε σκάφος με ναρκωτικά στην Καραϊβική
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν αεροπορικές επιθέσεις σε Καραϊβική και Ειρηνικό εναντίον σκαφών που φέρονται να χρησιμοποιούνταν για διακίνηση ναρκωτικών
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS