Κόσμος

Κέλι Όσμπορν: Το αντίο στον πατέρα της, Όζι Όσμπορν με στίχους από το «Changes» – «Έχασα τον καλύτερο μου φίλο»

«Νιώθω δυστυχισμένη, είμαι τόσο λυπημένη», έγραψε η 40χρονη Κέλι Όσμπορν την Πέμπτη 24 Ιουλίου δύο μέρες μετά τον θάνατό του θρύλου της heavy metal

Με λόγια από το τραγούδι «Changes» των Black Sabbath που τραγούδησαν μαζί, η Κέλι Όσμπορν αποχαιρετά τον πατέρα της, Όζι Όσμπορν, λίγες μέρες μετά τον θάνατό του σε ηλικία 76 ετών.

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Όζι Όσμπορν, σε ηλικία 76 ετών, η Κέλι μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα social media στίχους από το τραγούδι «Changes» των Black Sabbath – το οποίο είχε ηχογραφήσει το 2003 ως ντουέτο μαζί με τον πατέρα της.

«Νιώθω δυστυχισμένη, είμαι τόσο λυπημένη», έγραψε η 40χρονη Κέλι την Πέμπτη 24 Ιουλίου, προσθέτοντας: «Έχασα τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ» έγραψε προσθέτοντας μια καρδιά.


Το τραγούδι «Changes», το οποίο ο Όζι έγραψε με τα υπόλοιπα μέλη των Black Sabbath, κυκλοφόρησε αρχικά το 1972. Το 2003, πατέρας και κόρη το ηχογράφησαν ξανά με νέους στίχους, που αποτύπωναν τον ιδιαίτερο δεσμό τους. Η νέα εκδοχή του κομματιού έφτασε στο Νο 1 των βρετανικών charts, καθιστώντας τους μόλις το δεύτερο ντουέτο πατέρα-κόρης που καταφέρνει κάτι τέτοιο, μετά τον Φρανκ και τη Νάνσι Σινάτρα το 1967.

Ο Όζι Όσμπορν έγινε παγκοσμίως γνωστός ως ο «Πρίγκιπας του Σκότους». Όμως, πέρα από την εκκεντρική σκηνική του παρουσία και την καριέρα του στο ροκ, ήταν εξίσου γνωστός για την αγάπη και την αφοσίωσή του στην οικογένεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία κλικ πριν τον θάνατο: Το παγιδευμένο κορίτσι στη λάσπη, η μοιραία βόλτα με αερόστατο και ο rooftopper που έπεσε από τον 62ο όροφο
Στιγμές που πάγωσαν τον χρόνο, εικόνες τραβηγμένες λίγα δευτερόλεπτα πριν από τραγωδίες, βλέμματα αθώα που δεν γνώριζαν τι επρόκειτο...
Omayra Sanchez
1
Ισπανική αεροπορική εταιρεία υποχρέωσε Γάλλους Εβραίους εφήβους να αποβιβαστούν από αεροσκάφος
Η CEO της εταιρείας «τον διαβεβαίωσε πως μια ενδελεχής εσωτερική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας θα διαβιβαστούν στις γαλλικές και ισπανικές αρχές»
Αεροσκάφος της Vueling