Κόσμος

Η Κίνα ξεκινάει έρευνες στον Ειρηνικό Ωκεανό – Στέλνει 26 επιστήμονες

Για ερευνητική αποστολή στον ανατολικό Ειρηνικό Ωκεανό απέπλευσε σήμερα από την ανατολική περιοχή Σαντόνγκ, το κινεζικό ωκεανογραφικό πλοίο Xiangyanghong 06.

Οι 26 επιστήμονες που επιβαίνουν στο πλοίο θα πραγματοποιήσουν τους επόμενους τρεις μήνες έρευνα στο ρήγμα της περιοχής Clarion-Clipperton.

Η αποστολή διοργανώθηκε από την κινεζική κρατική εταιρία μεταλλευμάτων «Minmetals Corporation» η οποία τον Μάιο ήταν η πρώτη κινεζική εταιρία που υπέγραψε σύμβαση με τη Διεθνή Αρχή Θαλάσσιου Βυθού για να πραγματοποιήσει έρευνες βαθέων υδάτων.

Η εταιρεία σκοπεύει να πραγματοποιήσει έρευνα σε μια έκταση 7,2 εκατ. εκταρίων κατά τη διάρκεια των επόμενων 15 ετών, προκειμένου να καταγράψει περιοχές δοκιμαστικής εξόρυξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στη Νέα Υόρκη: 34χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος – Ύποπτος ο σύζυγός του
Το θύμα φέρεται πως είχε καταγγείλει τουλάχιστον 9 φορές τον σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία - Ο 40χρονος ισχυρίστηκε πως όντως τσακώθηκαν το προηγούμενο βράδυ και λίγες ώρες μετά τον βρήκε νεκρό
Άνδρες
Ο Νετανιάχου δεν σταματάει τον πόλεμο και σχεδιάζει τον πλήρη έλεγχο της Γάζας: «Επιχειρήσεις ακόμη και σε περιοχές όπου κρατούνται όμηροι»
«Η απόφαση ελήφθη, το Ισραήλ προχωρά στην κατάληψη της Γάζας», αναφέρουν ανώτατοι αξιωματούχοι - Κόντρα ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας - Αβέβαιο το μέλλον των αμάχων
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 2
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ