Κόσμος

Κόλλησαν όλοι κορονοϊό εκτός από την Βασίλισσα! Θετικοί: Τζόνσον, Κάρολος και υπoυργός Υγείας

Μετά τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, και ο υπουργός Υγείας της κυβέρνησής του, ο Ματ Χάνκοκ, διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό, προκαλώντας σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τελικά το Γουέστμινστερ πιθανόν να αποτελεί πραγματικά hotspot της επιδημίας.

«Διαγνώσθηκα θετικός. Ευτυχώς τα συμπτώματά μου είναι ελαφρά και εργάζομαι από το σπίτι μου και είμαι σε απομόνωση», δήλωσε στο Twitter ο βρετανός υπουργός Υγείας.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον ότι είναι θετικός στον κορονοϊό ήρθε και η ενημέρωση από το Παλάτι για το ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είδε για τελευταία φορά τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στις 11 Μαρτίου και παραμένει σε καλή υγεία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η βασίλισσα είδε για τελευταία φορά τον πρωθυπουργό την 11η Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές σε σχέση με την ευημερία της», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Click4More Θετικός στον κορονοϊό ο Μπόρις Τζόνσον

Η βασίλισσα, 93 ετών, βρίσκεται τώρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της δυτικά του Λονδίνου, μαζί με τον σύζυγό της, τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, και μικρό αριθμό προσωπικού.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο γιος της βασίλισσας και διάδοχός της στον θρόνο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα και είναι σε καλή υγεία στην κατοικία του στη Σκοτία, ανέφερε το γραφείο του.

Ο Κάρολος είδε για τελευταία φορά τη βασίλισσα το πρωί της 12ης Μαρτίου, πριν από το νωρίτερο που θα μπορούσε να έχει μολυνθεί από τον ιό, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο Νετανιάχου για κατάληψη της Γάζας συνιστά νέα κλιμάκωση σημειώνει η Παλαιστινιακή Αρχή
«Η Λωρίδα της Γάζας είναι αναπόσπαστο μέρος του Κράτους της Παλαιστίνης, όπως ακριβώς η Ιερουσαλήμ και η Δυτική Όχθη. Χωρίς αυτήν, δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος»
Η κατεστραμμένη Γάζα
Ανάλυση Sky News: Ο λόγος που η συνάντηση Πούτιν και Τραμπ στην Αλάσκα αποτελεί νίκη για τη Ρωσία
Για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψή Πούτιν στην Αλάσκα, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θα πρέπει μάλλον να άρει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όπως έκανε και όταν ο επενδυτικός απεσταλμένος Κιρίλ Ντμίτριεφ ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντίμιρ Πούτιν 3
Reuters: Η Ρωσία παρακάμπτει τις δυτικές κυρώσεις – Κρατική βιομηχανική εταιρεία προμηθεύεται οπλικά συστήματα από τη Siemens
Ρωσικοί μεσάζοντες αγοράζουν οπλικά συστήματα και εξαρτήματα μέσω Κίνας που έχει ως «εταιρεία-έτερο» την γερμανική Siemens, παρά τις κυρώσεις που επιβάλλουν ΕΕ και ΗΠΑ
Ένας στρατιώτης της 57ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας επισκευάζει ένα άρμα μάχης, εν μέσω της ρωσικής επίθεσης κατά της Ουκρανίας, στην περιοχή του Χάρκοβο 1