Κόσμος

Κολομβία: 18 νεκροί σε μάχες ένοπλων ομάδων – Ο ρόλος της FARC

Δεκαοχτώ άνθρωποι έπεσαν νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε ομάδα διαφωνούντων της πρώην οργάνωσης ανταρτών Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) και άλλης ένοπλης οργάνωσης στην Κολομβία.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών έγινε στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κολομβίας, κοντά στα σύνορα με τον Ισημερινό, ανακοίνωσε την Κυριακή ο Συνήγορος του Λαού, μια οργάνωση επιφορτισμένη με την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο κράτος των Άνδεων.

Το Σάββατο «18 άνδρες σκοτώθηκαν σε αναμέτρηση ανάμεσα στην αυτοαποκαλούμενη (οργάνωση) ‘Comandos de la Frontera’ και το πρώτο μέτωπο ‘Carolina Ramírez’ των διαφωνούντων των FARC», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα η ανεξάρτητη δημόσια αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τζίμι Κίμελ: Επιστροφή με δάκρυα στην τηλεόραση – «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Τραμπ να ελέγχει τι θα λέμε»
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην κυβέρνησή μας να ελέγχει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να λέμε στην τηλεόραση» είπε μεταξύ άλλων ο Τζίμι Κίμελ
Ο Τζίμι Κίμελ
Επιστολή Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου σε Τραμπ: Μην πουλήσετε μαχητικά F-16 και F-35 στην Τουρκία
Η επιστολή αναφέρει ότι οι τουρκικές διεκδικήσεις υπό το δόγμα της «γαλάζιας πατρίδας» κλιμακώνουν την ένταση και καθυστερούν ενεργειακά έργα στα οποία συμμετέχουν αμερικανικές εταιρείες
Μαχητικό αεροσκάφος F15 1