Κόσμος

Κονγκό: Δεκάδες νεκροί μετά από τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο

Τουλάχιστον 40 επιβάτες κάηκαν ζωντανοί, όταν ένα λεωφορείο ανατράπηκε και έπιασε φωτιά στο δυτικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κογκό σήμερα, έγινε γνωστό από έναν αξιωματούχο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο χωριό Κιουάουα, έξι ώρες ανατολικά από την πρωτεύουσα Κινσάσα, δήλωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Κουίλου Ουίλι Ιτσχουντάλα.

«Εκ των 31 επιζώντων, οι εννέα έχουν τραυματιστεί σοβαρά».Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται το βαρύ όχημα, που έχει ανατραπεί, να καίγεται και φρούτα να έχουν διασκορπιστεί στον δρόμο. Το Ρόιτερς δεν έχει επαληθεύσει το υλικό αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό