Κόσμος

Κωνσταντινούπολη: Πανικός από χιλιάδες κόσμου για την ορκωμοσία Ιμάμογλου [pics]

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη για να υποδεχθούν τον νέο δήμαρχο της πόλης Εκρέμ Ιμάμογλου για την ορκωμοσία του.

Μετά την ανάκτηση της εντολής του από δικαστήριο του Καγκλαγιάν στην Κωνσταντινούπολη, ο Ιμάμογλου έφθασε στο δημαρχείο για την τελετή παράδοσης, σύμφωνα με τους ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Μαζί αποκαταστήσαμε τη βλάβη που προκλήθηκε στη δημοκρατία», είπε, σκαρφαλωμένος σε ένα λεωφορείο, στους χιλιάδες ανθρώπους που μαζεύτηκαν να τον χαιρετήσουν.

«Ο λαός της Κωνσταντινούπολης επιβεβαίωσε την πίστη του στην Τουρκική Δημοκρατία και στη δημοκρατία», είπε.

imamoglou

“Σας αγαπώ όλους” φώναξε στο πλήθος.

imamoglou

Το τοπικό εκλογικό συμβούλιο της τουρκικής μεγαλούπολης των σχεδόν 16 εκατομμυρίων κατοίκων έδωσε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες την επίσημη εντολή στον υποψήφιο του CHP.

Η εκλογική αρχή επικύρωσε τα αποτελέσματα των νέων δημοτικών εκλογών την Τρίτη.
imamoglou

imamoglou

imamoglou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε αυτοκτονία φέρεται να αποδίδεται ο μυστηριώδης θάνατος του 35χρονου στην Ιταλία - «Έτρεχε προς το αεροπλάνο και τον ρούφηξε ο κινητήρας»
Ο 35χρονος Andrea Russo φέρεται να είχε σχεδιάσει την αυτοκτονία του - Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να τρέχει προς το αεροπλάνο λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στο Μπέργκαμο
Αεροσκάφη φαίνονται στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των πτήσεων, όταν ένα άτομο έχασε τη ζωή του στον διάδρομο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών απογείωσης
Μπαϊράκι Χάφταρ: Τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία στη Βεγγάζη – Όλο το παρασκήνιο
Αφού ο Χάφταρ ανακοίνωσε ότι η συνάντηση θα γινόταν με τους υπουργούς της κυβέρνησής του, ο επίτροπος Μπρούνερ ξεκαθάρισε ότι η ΕΕ δεν αναγνωρίζει επίσημα την κυβέρνηση της Βεγγάζης, πράγμα που εξόργισε τον κυβερνήτη της ανατολικής Λιβύης
Ο Χαλίφα Χάφταρ 29