Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: «Τη βρήκαν αναίσθητη από αναθυμιάσεις» λέει ο θείος της 31χρονης Ελληνίδας

Κωνσταντινούπολη: «Τη βρήκαν αναίσθητη από αναθυμιάσεις» λέει ο θείος της 31χρονης Ελληνίδας

Αποκλειστικά στο Live News μιλάει ο θείος της 31χρονης Ελληνίδας που βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό Νορβηγό σύντροφό της σε διαμέρισμα της Κωνσταντινούπολης. «Το σπίτι που νοίκιασε το ζευγάρι ήταν επικίνδυνο», λέει, αγωνιώντας για την ανιψιά του.

Από αναθυμιάσεις φαίνεται να βρέθηκε αναίσθητη η 31χρονη Ελληνίδα σε διαμέρισμα της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον. Στον ίδιο χώρο, ο 52χρονος Νορβηγός φίλος της εντοπίστηκε νεκρός.

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στο Live News ο θείος της νεαρής γυναίκας, το σπίτι που νοίκιασε το ζευγάρι ήταν επικίνδυνο, όμως κανείς δεν τους ενημέρωσε για αυτό.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί πήγαν διακοπές για 5 μέρες στην Κωνσταντινούπολη και μάλλον είναι αναθυμιάσεις από το τζάκι ή από τη σόμπα. Ήταν πρόβλημα της κατοικίας που διαμένανε και δεν τους το είπαν και εμείς προσπαθούμε να μάθουμε».

Η 31χρονη κοπέλα από το Ρέθυμνο αποσωληνώθηκε. Παραμένει όμως σε κώμα σε νοσοκομείο της Τουρκίας.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχει η οικογένειά της δείχνουν πως η νεαρή φανερώνει μερικά σημάδια βελτίωσης.

Ο θείος της μιλώντας στο Live News αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σε σοκ γιατί είναι μία νέα κοπέλα και ένα καλό κορίτσι, απλώς το θέμα είναι ότι δεν έχουμε πληροφορίες, το μοναδικό σήμερα που μάθαμε ότι δεν έχει μηχανική υποστήριξη πια».

Η Ελληνίδα βρέθηκε αναίσθητη δίπλα στον νεκρό σύντροφό της, μέσα στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στον Γαλατά Κωνσταντινούπολης.

Το ζευγάρι κανόνιζε καιρό αυτό το ταξίδι. Ήθελε να ζήσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς σε μία ξένη χώρα. «Μαμά θέλω να ζήσω το όνειρο» είπε η 31 ετών κοπέλα λίγο πριν φύγει από το Ρέθυμνο, παρά την παράκληση της μητέρας της να μην πάει.

«Είναι δυνατό κορίτσι, είναι από τα Σφακιά και ελπίζουμε να βγει όλος αυτός ο δυναμισμός σε αυτό που περνάει», τόνισε ο θείος της 31χρονης.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Η τελευταία καταγραφή του ζευγαριού

Το MEGA εξασφάλισε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει το ζευγάρι, την Ελληνίδα με τον Νορβηγό σύντροφό της να μπαίνουν στο διαμέρισμα, με την τραγική κατάληξη γι’ αυτούς.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας απέναντι πολυκατοικίας:

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις