Κόσμος

Κορονοϊός: 33 νεκροί, 1.784 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Γαλλία

Αυξάνονται και στη Γαλλία οι νεκροί από τον κορονοϊού. Έφτασαν τους 33 την ώρα που 86 ασθενείς βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η επιδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει 33 θανάτους στη Γαλλία, ενώ σε 1.784 ανέρχεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ήτοι 372 επιπλέον κρούσματα και η μεγαλύτερη αύξηση σε διάστημα 24 ωρών, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Μεταξύ των ασθενών, 86 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, διευκρίνισε ο Ζερόμ Σαλμόν, ο γενικός διευθυντής Υγείας της Γαλλίας κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

Εκ των 33 νεκρών, όλοι τους ήταν ενήλικες και 23 εξ αυτών ήταν άνω των 75 ετών, εξήγησε ο Σαλμόν, ενώ επισήμανε ότι το «98%» των ανθρώπων που προσβλήθηκαν από τον Covid-19 έχει θεραπευτεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δήλωσε έκπληκτος για την καταδίκη Μπολσονάρο - «Είναι καλός άνθρωπος»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «πολύ έκπληκτος» για τη βαριά καταδίκη του πρώην συμμάχου του Ζαΐρ Μπολσονάρο για απόπειρα πραξικοπήματος - Η Ουάσιγκτον καταγγέλλει «πολιτικό διωγμό» και απειλεί με αντίποινα
Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο στο σπίτι του
Συμπαραγωγή drones και όπλων αλλά και πίεση στον Πούτιν ζήτησε ο Ζελένσκι στη συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Τραμπ
«Να επιτύχουμε συνάντηση σε επίπεδο ηγετών το συντομότερο δυνατόν και να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο», έγραψε ο Ζελένσκι στην πλατφόρμα Telegram
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelenskiy