Κόσμος

Κορονοϊός: “Αγγίζουν” τους 110.000 οι νεκροί στο Μεξικό

Το υπουργείο Υγείας στο Μεξικό ανακοίνωσε χθες Σάββατο ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 11.625 νέα κρούσματα και ακόμη 593 θάνατοι ασθενών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξακριβωθεί 1.168.395 μολύνσεις και 109.456 θάνατοι στο Μεξικό, όπου, με βάση τα επίσημα στοιχεία τουλάχιστον, καταγράφεται ο τέταρτος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στον κόσμο.

Μεξικανοί υγειονομικοί αξιωματούχοι έχουν τονίσει ωστόσο πως οι αριθμοί τόσο των θανάτων, όσο και των κρουσμάτων μάλλον είναι πολύ πιο υψηλοί στην πραγματικότητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ιαπωνία λένε ότι θα συμβάλουν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ
«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις πρόσφατες επιθέσεις του Ιράν εναντίον άοπλων εμπορικών πλοίων στον Κόλπο», γράφουν στην κοινή τους δήλωση
ΟΡΜΟΥΖ 20
Πιτ Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα το μεγαλύτερο κύμα της επίθεσης
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ τα εντοπίζουν και τα εξουδετερώνουν «μεθοδικά, αδυσώπητα και συντριπτικά, όπως κανένας άλλος στρατός στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει»
Πιτ Χέγκσεθ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
10