Κόσμος

Κορονοϊός – Γαλλία: Ξεκινά το πέμπτο κύμα της πανδημίας

Η Γαλλία βρίσκεται στην αρχή ενός πέμπτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

«Πολλές γειτονικές χώρες βρίσκονται ήδη σε ένα πέμπτο κύμα της επιδημίας COVID, αυτό που βιώνουμε στη Γαλλία μοιάζει ξεκάθαρα με την αρχή ενός πέμπτου κύματος», δήλωσε ο Βεράν στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1, προσθέτοντας ότι η διασπορά του κορονοϊού επιταχύνεται.

Το υπουργείο Υγείας κατέγραψε τις τελευταίες 24 ώρες 11.883 νέα κρούσματα, δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που τα ημερήσια κρούσματα ξεπερνούν τα 10.000.

Οι νέες μολύνσεις έχουν διψήφια ποσοστιαία αύξηση κάθε εβδομάδα από περίπου τα μέσα Οκτωβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κομισιόν: Απολύτως απαράδεκτο διαδηλωτές στο Ιράν να συλλαμβάνονται και να σκοτώνονται – Είμαστε έτοιμοι για νέες κυρώσεις
Η Κομισιόν εκθείασε τους «εξαιρετικά γενναίους πολίτες του Ιράν - γυναίκες, άνδρες και νέους ανθρώπους- που διαδηλώνουν για την ελευθερία τους»
Διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης του Ιράν στο Παρίσι
Θρίλερ στην Κύπρο: Αγνοείται ο Ρώσος μεγιστάνας Βλαντισλάβ Μπαουμγκέρτνερ – Έρευνες για τον εντοπισμό του
Η σύλληψή του στο Μινσκ το 2013, αποκορύφωμα της σύγκρουσης της Μόσχας με τη Λευκορωσία για το «καρτέλ» ποτάσας - Σε απόκρημνη περιοχή το τελευταίο σήμα του κινητού του
(AP Photo