Κόσμος

Κορονοϊός: Υποχρεωτικά θερμόμετρο σε όσους έρχονται σε στενή επαφή με τον Τραμπ

Σφίγγει ο κλοιός και ο κορονοϊός στο Λευκό Οίκο! “Ολα τα πρόσωπα που έρχονται σε στενή επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ” θα… θερμομετρούνται έγινε γνωστό το Σάββατο (14.03.2020).

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι από εδώ και πέρα θα λαμβάνεται θερμοκρασία από “όλα τα πρόσωπα που έρχονται σε στενή επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς” ως μέτρο πρόληψης απέναντι στην επιδημία Covid-19.

Ο ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος δήλωσε την Παρασκευή (13.03.2020) ότι δεν έχει κάνει το ιατρικό τεστ για τον κορονοϊό, αν και βρέθηκε σε στενή επαφή με… “μολυσμένο” συνεργάτη του Προέδρου της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο.

Και κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο μοίρασε χειραψίες αγνοώντας τους υγειονομικούς περιορισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Στους 466 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν
Χάος στο Ιράν: Βίντεο με πυροβολισμούς κατά διαδηλωτών – Τεχεράνη και Ουάσιγκτον εξαπολύουν απειλές
Ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ διαδηλωτές βρίσκονται στους δρόμους της Τεχεράνης - Οι ΗΠΑ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις με τον Ντόναλντ Τραμπ να έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επέμβασης στο Ιράν με την Τεχεράνη να απαντά
Αιματηρές διαδηλώσεις στο Ιράν
Παγκόσμιος συναγερμός: Ο Τραμπ έχει ζητήσει από το επιτελείο του σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία
Η πρωτοβουλία Τραμπ έχει επίσης προκαλέσει ανησυχίες για τη σταθερότητα του ΝΑΤΟ - Το σχέδιο αυτό συναντά σοβαρή αντίσταση από ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ
Η πρωτεύουσα Νουούκ της Γροιλανδίας 34