Κόσμος

Ξεκαρδιστικό βίντεο! Μιλάει στον αγέννητο αδερφό της: ‘Βγες τώρα’

Μόνιμο άγχος σε ένα ζευγάρι είναι το πως θα εξηγήσουν στο μικρό παιδί τους ότι θα του κάνουν αδερφάκι. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μικρά παιδιά δύσκολα καταλαβαίνουν και αποδέχονται τα αδερφάκια τους, όσο διάστημα η μαμά τους είναι έγκυος.

Η μικρούλα του βίντεο, όμως, είναι αρκετά ανυπόμονη. Περιμένει το αδερφάκι της πως και πως. Η μαμά της μικρής, είναι 40 εβδομάδων έγκυος και η πρώτη της κορούλα ακουμπάει την κοιλίτσα και μιλάει στο μελλοντικό της αδερφό, ”Θέλω να βγεις τώρα”.

Εννέα μήνες φάνηκαν σαν μια αιωνιότητα στην Elyanna, που περιμένει με ανυπομονησία να γνωρίσει το μικρότερό της αδελφό και έτσι, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Στο βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, κουνάει την κοιλιά της μητέρας της, και φωνάζει ”Έλα μωρό, βγες!”, και ”Τώρα!”. Τότε, η μητέρα της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια της από την αστεία αντίδραση της κόρης της, τής λέει να μετρήσουν μαζί μέχρι το τρία, μήπως και έρθει το μωράκι. Αλλά και πάλι, τίποτα.

Όπως είναι λογικό, η Elyanna απογοητεύτηκε. Μα ο αδερφός της δεν έρχεται και τότε διπλώνει τα χεράκια της στη μέση και αναστενάζει.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος της Ford που κατηγόρησε τον Τραμπ ότι προστατεύει παιδόφιλους: «Δεν το μετανιώνω»
Viral η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ μετά τις κατηγορίες του εργάτης - Τον έβρισε και του έκανε χυδαία χειρονομία - Ο εργάτης δήλωσε πως είναι πολιτικά ανεξάρτητος και πιστεύει στην ελευθερία της έκφρασης
Ντόναλντ Τραμπ
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια