Κόσμος

Ξέκαθαρο μήνυμα Σόιμπλε: Η νέα κυβέρνηση θα ακολουθήσει όσα υπέγραψε η προηγούμενη

Η προσφυγή στις πρόωρες εκλογές προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Β. Σόιμπλε, οποίος έσπευσε να δηλώσει πως οι ελληνικές μεταρρυθμίσεις αποδίδουν και έτσι δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική.

Ο κ. Σόιμπλε ξεκαθάρισε πως η Γερμανία για άλλη μία φορά είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα στις μεταρρυθμίσεις, αλλά προειδοποίησε πως εάν ‘επιλέξει άλλο δρόμο θα είναι δύσκολο”.

Ωστόσο, έδειξε τις προθέσεις των Γερμανών, ο κ. Σόιμπλε λέγοντας πως η όποια κυβέρνηση προκύψει από τις πρόωρες εκλογές θα πρέπει να τηρήσει τις συμβατικές υποχρεώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Άγαλμα με Τραμπ και Επστάιν χέρι-χέρι και έτοιμοι να χορέψουν έξω από τον Λευκό Οίκο – «Φίλοι για πάντα»
«Γιορτάζουμε τον μακροχρόνιο δεσμό μεταξύ του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του "στενού του φίλου", Τζέφρι Επστάιν», αναφέρει μια πλάκα στο κάτω μέρος του γλυπτού
Άγαλμα με Τραμπ και Επστάιν να κρατιούνται χέρι-χέρι στην Ουάσιγκτον 2