Κόσμος

Ξεπέρασαν τους 3.000 οι θάνατοι από κορονοϊό στην Γαλλία!

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού αυξήθηκαν στις 44.550, από 40.174 την Κυριακή, ανέφερε ο Ζερόμ Σαλμόν, επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας υγείας.

Το όριο των 3.000 θανάτων (3.024) εξαιτίας του νέου κορονοϊού ξεπέρασε σήμερα η Γαλλία. Από αυτούς 418 καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση του αριθμού μετά την έναρξη της επιδημίας, σύμφωνα με τον καθημερινό απολογισμό των αρχών.

Η Γαλλία γίνεται η τέταρτη χώρα στον κόσμο που ξεπερνά τα 3.000 θύματα από τον ιό.

Ο απολογισμός αφορά μόνο εκείνους που πεθαίνουν σε νοσοκομεία.

Ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται βρίσκεται πλέον κοντά σε 21.000 (+1.592 από χθες Κυριακή), συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ μεγάλης εισροής βαρέων περιστατικών σε μονάδες εντατικής θεραπείας (+ 424), όπου μέχρι σήμερα έχουν εισαχθεί 5.056 ασθενείς.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν στις 44.550, από 40.174 την Κυριακή, ανέφερε ο Ζερόμ Σαλμόν, ο επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βασιλιάς Κάρολος: «Νιώθει προδομένος με τον Χάρι μετά τη διαμάχη για την αστυνομική προστασία και την “επίθεση” στη βασιλική οικογένεια»
Ο Χάρι κατηγόρησε ευθέως τον πατέρα του για το ότι δεν του μιλάει και δήλωσε πως «δεν βλέπει πιθανότητα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του»
Ο βασιλιάς Κάρολος
11 νεκροί, ανάμεσά τους και τρία παιδιά από επίθεση του Ισραήλ σε καταυλισμό στη Λωρίδα της Γάζας
Ανάμεσα στους 8 νεκρούς που έχουν ήδη αναγνωριστεί, όλοι μέλη της ίδιας ευρύτερης οικογένειας, βρίσκονται ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι ηλικίας ενός έτους και ένα βρέφος ενός μήνα
Πολλοί νεκροί από Ισραηλινή επίθεση στη Γάζα