Κόσμος

Κύπρος: 25 κρούσματα κορονοϊού και δύο θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύο θανάτους και 25 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε το Σάββατο (26/12) το υπουργείο Υγείας Κύπρου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των υγειονομικών αρχών, ο συνολικός αριθμός των θανάτων στην Κύπρο ανέρχεται πλέον σε 111. Επίσης, 149 ασθενείς νοσηλεύονται με COVID-19, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση.

Πάνω από 1,7 εκατ. θάνατοι σε όλο τον κόσμο

Σχεδόν 80 εκατ. άνθρωποι (79,59) έχουν νοσήσει από κορονοϊό και 1.747.803 έχουν πεθάνει σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters με βάση τα επίσημα στοιχεία. Κρούσματα μολύνσεων έχουν αναφερθεί σε περισσότερες από 210 χώρες και περιοχές, από τον εντοπισμό των πρώτων περιστατικών στην Κίνα, το Δεκέμβριο του 2019.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan