Κόσμος

Κύπρος: Άγρια δολοφονία Ουκρανής στη Λεμεσό – Καταζητείται 25χρονος Τούρκος, που θεωρείται ύποπτος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άγρια δολοφονία με θύμα μια 35χρονη Ουκρανή έγινε στην Λεμεσό της Κύπρου με την αστυνομία να θεωρεί ως βασικό ύποπτο 25χρονο Τούρκο, ο οποίος καταζητείται.

Η δολοφονία της Ουκρανής, για την οποία βασικός ύποπτος είναι ο Τούρκος, Ερκάν Αλκάν, έγινε χθες (6.5.2023) τα ξημερώματα σε διαμέρισμα κοντά στον ποταμό Γερμασόγειας στην Λεμεσό της Κύπρου.

Σύμφωνα με τo ΡΙΚ, το θύμα της δολοφονίας φέρεται να είναι Ουκρανή, 35 ετών, την οποία εντόπισε νεκρή φίλη της γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε η άτυχη γυναίκα στην πόλη της Κύπρου.

Όπως ανέφερε το sigmalive.com η 35χρονη δεν είχε δώσει σημεία ζωής και η φίλη της η οποία ανησύχησε, πήγε στο διαμέρισμά της και μπήκε μέσα με τη βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας.

Για στραγγαλισμό μιλάνε οι αρχές

Η γυναίκα φέρεται να βρέθηκε φιμωμένη με πετσέτα, ημίγυμνη και δεμένη με καλώδιο, ενώ γύρω από τον λαιμό της υπήρχε πλαστικό σχοινί και ύφασμα.

Σύμφωνα με την αυτοψία των ιατροδικαστών πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα στραγγαλισμό.

Ανθρωποκυνηγητό για τον Τούρκο

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της 35χρονης θεωρείται σύμφωνα με την αστυνομία της Κύπρου, ο Τούρκος πολίτης Ερκάν Αλκάν, ο οποίος καταζητείται. Ο 25χρονος φέρεται ένα είχε ραντεβού με το θύμα το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι της Ουκρανής.

Ο Ερκάν Αλκάν φαίνεται να είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Κύπρο. Οι κυπριακές αρχές τον αναζητούν, ενώ έχουν λάβει μέτρα και στα οδοφράγματα, ώστε να αποτραπεί πιθανή διαφυγή του υπόπτου Τούρκου στα κατεχόμενα.

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πώς οι ηγέτες των χωρών του Κόλπου έπεισαν τον Τραμπ να αναβάλει την νέα επίθεση στο Ιράν – Φοβούνται για αντίποινα
Του ζήτησαν να κάνει υπομονή λίγες ημέρες καθώς είναι κοντά στο να κατατεθεί ειρηνευτική πρόταση που εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές - Το παρασκήνιο το συνομιλιών σύμφωνα με το Axios
Ντόναλντ Τραμπ
Βίντεο από τους πυροβολισμούς στην Τουρκία με τους 6 νεκρούς - Σκότωσε την σύζυγό του και άνοιξε πυρ σε διαφορετικές περιοχές
Αφού πυροβόλησε την σύζυγό του, εισέβαλε σε εστιατόριο σκοτώνοντας πελάτες και προσωπικό και στη συνέχεια επιτέθηκε σε βοσκό και δύο ακόμη άτομα σε βενζινάδικο
Η στιγμή των πυροβολισμών