Κόσμος

Κύπρος: Σε νοσοκομείο της Αθήνας με ανεύρυσμα εγκεφάλου υπουργός – Κρίσιμες ώρες

Κρίσιμες ώρες για την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κύπρου, Ζέτα Αιμιλιανίδου, της Κύπρου καθώς υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής.

Η υπουργός της Κύπρου μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Αθηνών για να χειρουργηθεί.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Μάριος Πελεκάνος, η κ. Αιμιλιανίδου εισήχθη αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λευκωσία και εν συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της υπουργού και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση, σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Ιταλίδα ηθοποιός, Λέα Μασάρι – Είχε παίξει στο πλευρό των Αλέν Ντελόν και Ομάρ Σαρίφ
Η καταξιωμένη καλλιτέχνης άδησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 91 ετών - Συνεργάστηκε με σκηνοθέτες όπως ο Λουί Μαλ, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι, οι αδελφοί Ταγιάνι, ο Φράνκο Ρόζι
H Λέα Μασάρι