Κόσμος

Λας Βέγκας: «Βεντέτα» μέσω YouTube πίσω από τη δολοφονία σε ζωντανή μετάδοση – Δύο νεκροί

Νεκρή έπεσε επίσης η σύντροφος του ενός youtuber - Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Άφαντος παραμένει ο δράστης της δολοφονίας τουλάχιστον δύο ατόμων σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές του Λας Βέγκας το βράδυ της Κυριακής (8.6.2025).

Σημειώνεται πως η δολοφονία έγινε σε ζωντανή μετάδοση, καθώς εκείνη την ώρα ο Youtuber Finny da Legend έκανε livestreaming από το πεζοδρόμιο στην περιοχή έξω από το ξενοδοχείο και καζίνο Bellagio. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τους πυροβολισμούς έπεσε νεκρός ο Finny Da Legend και η σύντροφός του Bubbly, ωστόσο μέχρι στιγμής η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως νεκρός είναι ένας 17χρονος χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά του.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως: «Πιστεύεται ότι ο ύποπτος και τα θύματα γνωρίζονταν και είχαν εμπλακεί σε διαμάχη μέσω των social media πριν από τους πυροβολισμούς».

Εξάλλου, στο βίντεο που ανέβηκε στο Χ από τους πυροβολισμούς φαίνεται ένας άνδρας να εμπλέκεται σε έναν λεκτικό καβγά με μια γυναίκα μπροστά από τη διάσημη πινακίδα με το αερόστατο έξω από το Paris Las Vegas, απέναντι από τα σιντριβάνια Bellagio.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βγάζει ένα όπλο και πυροβολεί τουλάχιστον επτά φορές. Η γυναίκα αρχίζει να ουρλιάζει και ακούγεται να λέει: «Πλάκα μου κάνεις;».

Όσοι βρίσκονται στο σημείο πέφτουν στο έδαφος.

 

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, δράστης της δολοφονίας είναι επίσης ένας γνωστός youtuber που αναζητείται από την αστυνομία, ενώ τους τελευταίους μήνες δράστης και θύμα είχαν «βεντέτα» μέσω social media. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου, μια ανάσα από τις πυραμίδες της Γκίζας
Το μνημειώδες μουσείο που εκτείνεται σε σχεδόν 500.000 τ.μ. και είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, στοίχισε περισσότερο από 1.000.000.000 δολάρια και απαίτησε τιτάνια έργα 20 ετών, τα οποία υποστήριξε οικονομικά και τεχνικά η Ιαπωνία
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
6