Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η λαχτάρα στον αέρα για τη Μελάνια Τραμπ – Όσα συνέβησαν μέσα στο αεροσκάφος που γέμισε καπνούς! – video

Η λαχτάρα στον αέρα για τη Μελάνια Τραμπ – Όσα συνέβησαν μέσα στο αεροσκάφος που γέμισε καπνούς! – video
φωτογραφία: Reuters

Να επιστρέψει στη Βάση Άντριους στο Μέριλαντ των ΗΠΑ αναγκάστηκε την Τετάρτη (17.10.2018) το αεροσκάφος που μετέφερε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Το αεροσκάφος με την Μελάνια Τραμπ, η οποία επρόκειτο να επισκεφθεί τη Φιλαδέλφεια, εμφάνισε, εν πτήσει, καπνούς στην καμπίνα των επιβατών, εξαιτίας μηχανικού προβλήματος.

Δημοσιογράφοι που ταξίδευαν με την Πρώτη Κυρία έκαναν λόγο για την παρουσία καπνού και “οσμής καμένου”, περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωση από την αεροπορική βάση Άντριους, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον.

Κατόπιν μέλη του πληρώματος μοίρασαν υγρές πετσέτες στους επιβάτες για να προστατευθούν από τον καπνό.

“Μηχανικό πρόβλημα ελάσσονος σημασίας. Όλα πάνε καλά και όλοι είναι ασφαλείς” επισήμανε η Στέφανι Γκρίσαμ, η εκπρόσωπος Τύπου της Πρώτης Κυρίας.

Αφού επέστρεψε στη Βάση Άντριους, η Μελάνια Τραμπ επιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος προκειμένου να μεταβεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Thomas Jefferson της Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο της εκστρατείας της “Be Best”, που επικεντρώνεται στην υγεία των παιδιών.

Εκεί το πρώην μοντέλο αναμένεται να επισκεφθεί τη μονάδα εντατικής θεραπείας των νεογνών και να συναντηθεί με τις οικογένειες των νεογέννητων.

πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις