Κόσμος

Λεμεσός: Ιερέας διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση της 3 ετών κόρης του

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην Λεμεσό η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός παιδιού μόλις 3 ετών από τον ιερέα πατέρα του!

Το επίσης εξωφρενικό είναι ότι αντί η τοπική μητρόπολη να βγει και να καταδικάσει το γεγονός, είχε μόνη έγνοια να εκδώσει ανακοίνωση ότι ο ιερέας δεν ανήκει στις τάξεις της.

Θύμα της υπόθεσης είναι το κοριτσάκι μόλις 3 ετών και φερόμενος θύτης ο ιερωμένος πατέρας της. Όλα ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο όταν το παιδί παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά, πράγμα που οδήγησε τη μητέρα του να επισκεφθεί την παιδίατρό τους.

Η παιδίατρος έκρινε σκόπιμο να παραπέμψει τη μητέρα και το παιδί για περαιτέρω εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου εκεί, παρουσία και ιατροδικαστή διαπιστώθηκε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού. Ακολούθησαν τρεις  ψυχολογικές αξιολογήσεις, ενώ ο πατέρας του τέθηκε σε αργία, μετά από επιστολή-καταγγελία που απέστειλε στην αρμόδια μητρόπολη Κύπριος δικηγόρος.

Μητρόπολη Λεμεσού: Δεν είναι δικός μας ο παπάς

Και επειδή ο ιερέας κατοικεί στην επαρχία Λεμεσού, η τοπική μητρόπολη έσπευσε με ανακοίνωσή της να ενημερώσει τους πιστούς της πως: «Η Μητρόπολη Λεμεσού επιθυμεί να πληροφορήσει ότι το θέμα δεν αφορά κοινότητα ή ιερέα της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία έταζε δουλειά οικοδομής σε Κουβανούς και τους έστελνε το μέτωπο – Ο 37χρονος που πολέμησε στην Ουκρανία και κατέληξε την Ελλάδα
Αναζητώντας καλύτερο μέλλον, Κουβανοί εξαπατήθηκαν και ταξίδεψαν στη Μόσχα για να γίνουν οικοδόμοι - Η Ρωσία με τη βία τους έστειλε στην πρώτη γραμμή του πολέμου - Ο Φρανσίσκο Γκαρσία κατάφερε να διαφύγει και ξέμεινε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος
Ο Κουβανός που κατέληξε να πολεμά υπέρ της Ρωσίας στην Ουκρανία
Ναΐμ Κάσεμ: Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ αποκλείει το ενδεχόμενο «να συνθηκολογήσει» υπό την απειλή του Ισραήλ
Ο Κάσεμ τόνισε ότι το Ισραήλ πρέπει πρώτα να εφαρμόσει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τον Λίβανο, «να αποσυρθεί από τα κατεχόμενα εδάφη και να απελευθερώσει τους κρατούμενους
Ο Ναΐμ Κάσεμ 1
Νετανιάχου: «Απαράδεκτες» οι απαιτήσεις της Χαμάς ενόψει των συνομιλιών για τη Γάζα – «Συνεχίζονται οι προσπάθειες για ανάκτηση των ομήρων μας»
Η Χαμάς θέτει ως όρους την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα, την παροχή εγγυήσεων για τη μη επανάληψη των συγκρούσεων κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και την ανάθεση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Έλον Μασκ, το «Κόμμα της Αμερικής» και η αναφορά στον θρίαμβο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα
Ο τρόπος για να σπάσει ο ενιαίο κομματικός μηχανισμός είναι μία παραλλαγή της στρατηγικής του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα: «Εξαιρετικά συγκεντρωμένη ισχύς σε συγκεκριμένη τοποθεσία στο πεδίο της μάχης» λέει ο Μασκ
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Έλον Μασκ 1