Κόσμος

“Λιώνει” για τις κόρες του ο Πούτιν! Μίλησε πρώτη φορά

Με τα δημοσιεύματα να δίνουν και να παίρνουν, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε με το σταγονόμετρο για πρώτη φορά για τις κόρες του.

“Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τις κόρες μου και τις δουλειές τους δημόσιο για προφανείς λόγους που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια. Δεν πρόκειται να ξεκινήσω τώρα”, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Επιβεβαίωσε ωστόσο τις πληροφορίες πως οι κόρες του ζουν στη Ρωσία και ποτέ δεν σπούδασαν στο εξωτερικό. Είπε επίσης πως δεν εργάζονται ούτε στον επιχειρηματικό τομέα ούτε στην πολιτική.

“Έχω δει διάφορα δημοσιεύματα για τις κόρες μου. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι σπουδάζουν και ζουν στο εξωτερικό. Τώρα, ευτυχώς, δεν είναι αυτό το θέμα. Οι κόρες μου ζουν στη Ρωσία. Δεν έχουν άλλη μόνιμη κατοικία. Έχουν σπουδάσει σε ρωσικά πανεπιστήμια”, υπογράμμισε.

Όπως κάθε πατέρας, είναι πολύ περήφανος για τα παιδιά του και μιλά για την επιτυχία τους. “Οι κόρες μου δεν έχουν ζήσει ποτέ στα φώτα της δημοσιότητας. Μιλούν άπταιστα 3 ευρωπαϊκές γλώσσες και μπορούν να μιλήσουν 1 ή 2 ασιατικές γλώσσες. Επιπλέον, χρησιμοποιούν τις ξένες γλώσσες καθημερινά στη δουλειά τους. Ξεκίνησαν πρόσφατα τη σταδιοδρομία τους, αλλά έχουν ήδη πετύχει κάτι”.

Πηγή: Sputnik

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος από συγκρούσεις ενόπλων στην Τρίπολη της Λιβύης - «Μείνετε στα σπίτια της» η εντολή προς τους πολίτες
Οι συγκρούσεις, οι οποίες εκτυλίσσονται σε νότιους τομείς της πόλης, ξέσπασαν ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες της Τρίπολης και αντίπαλες από τη Μισράτα, μεγάλη πόλη και λιμένα περίπου 200 χιλιόμετρα ανατολικά της πρωτεύουσας
Σφοδρές συγκρούσεις στην Λιβύη
Το Playboy της Ουκρανίας κάνει αφιέρωμα στις γυναίκες που ακρωτηριάστηκαν ή τραυματίστηκαν από τον πόλεμο: «Είμαστε ζωντανές»
Το ειδικό τεύχος με τίτλο «Ομορφιά με σημάδια», περιλαμβάνει φωτογραφίες γυναικών -πολεμιστριών και καθημερινών ηρωίδων- που έμαθαν πως η ομορφιά δεν χάνεται από τραυματισμούς
Ουκρανό μοντέλο
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1